Evelyn Budapesti szexpartner beszámoló

(2023-11-20 18:12:47)

Evelyn szexpartner hirdető reagálása:

Kárloszkám! Nagyon szuperül átadtad az élményeidet. El is mosolyodtam párszor, tartalmas randi volt az biztos! Várlak vissza, remélem, még idén lesz időd rám! Puszillak

Evelyn szexpartner beszámoló:

VTR-en egyeztettünk mint általában, féltem kicsit mert túl korai időpontot kértem rövid időn belül de szerencsém volt és ismét Evelyn felé tartottam amit nagyon vártam. Nagyon rugalmas és alkalmazkodó.

Bkv-val érkeztem mint mindig de egy 2 perces séta és már meg is érkezik az ember hozzá. A Ferenciek terétől nem messze van a lakás ami egy behajtási engedélyes utca. Aki kocsival érkezik az egy másik utcában vagy parkolóházban tud parkolni.

A lakás diszkrét, kulturált, tiszta és izlésesen van berendezve. A tisztaságra külön hangsújt emelnék ki mert mindig tisztaság jó illat és patyolat fürdőszoba fogad. Friss törölköző, rengeteg tusfürdő választék, szájvíz, dezodorok, kézfertőtlenítő, szóval egy fullosra felszerelt fürdőszobáról beszélhetünk. Van bent wc, kád, és persze zuhanyzó. A tetthely az egy hatalmas szoba ami gusztusosan van berendezve, hangulatos és kellemes nagy franciaágy.

Képeknek teljesen megfelelő, talán egy kicsit vékonyabb is de pont jól áll neki. Formás popsi szép lábak, isteni cicik és gyönyörű arc. Kedvessége határtalan, nagyon jó kedvű, okos és lehet vele beszélgetni is. Mindig jókat szoktunk nevetgélni és beszélgetni, még sose unatkoztam Evelynnél. Mindene tetszik, számomra olyan hölgy akihez minden nap mennék mert nem lehet megunni.

Megérkezésemkor hatalmas puszikal és csókokkal inditottuk a találkozást. Az előszobában cipő és kabát le majd be a szobába kicsit beszélgetni kivel mi történt, mit csinált. Amikor ez megvolt akkor jött a ruha le és irány pancsizni. Közös tusival inditottunk ahol jól megmostuk egymást, közben beszélgettünk és nevetgéltünk. Tusoloás megvolt törölközés és irány a szoba. Kellemesen be volt fűtve ami nagyon nagy odafigyelésre utalt hogy ne fázzon a vendég, persze ez Evelyntől természetes hiszen nagyon jó vendéglátó. Az ajtóban már megkezdődőtt az egymás kényeztetése kézzel és hatalmas csokolózásokkal ötvözve. Simogatások, cici fogdosás és lassan haladtunk az ágy felé ahol jött az igazi Evelyn élmény. Letérdelt elém és finom ajkaival elkezdte puszilgatni a szerszámom amig az teljesen fel nem ágaskodott, utána finoman bekapta és játszott a nyelvével ami mindig nagyon jól esik. amikor már igen jó formában voltam alul és felül is, akkor rá gyorsított és kézzel szájjal igen megdolgozott odalent, szoltam hogy huzzunk gumit, amit gyorsan fel is húzott és oda térdeltettem az ágy szélére és hátulról a finom nedves meleg puncijába hatoltam. Igen jól megdugtam hátulról és ő folyamatosan úgy helyezkedett hogy a legjobb élményben legyen részem. Amikor már éreztem hogy lassan végem van, kihúztam és hanyatt fektettem ahol egy kis nyelv kényeztetésbe kezdtem. Nagyon szeretem amikor halkan nyökdécsel és jól fogadja hogy őt is kényetetik, nagyon jól nedvesedik és amikr már igen nedves akkor szokott jönni a végjáték. Lábai az oldalamra és behatolás a kéjbarlangba, teljes tempóval adom a löketet aminek hatalmas évezés mindig a vége. egymásra simulva még egy kicsit bent maradok hogy élvezzem a lüktető szük punciját. Ki szoktam dölni az ágyon, mellém fekszik mindig hogy át tudjam karolni amitől teljes lesz az élmény amit kaptam. Nagyon jó barátnős élmény hogy mindig tudja hogy az adott pillanatban hogy reagáljon. Pihi közben egy masszázs és utána egy gyors kölcsönös francia következett jó bő nyálasan egy határozott és erőteljes kézimunkával amit nagyon imádok. jól meg szokott dolgozni kézzel és szájjal amig én a punciján és a popsin dolgozok a nyelvemmel. Az Evelyn élmény egyszerüen fantasztikus és imádom érte ahogy ezt kitalálta és kivitelezi, mert meg tud vele ölni 3 perc alatt :). Fantasztikusat robbantam a kezei között a szájába. Nagyszerű volt az együtt töltött idő csak ezt tudom mondani.

Nagyon jó érzésekkel távoztam ismét, megint jól telik majd a napom, csak elég lesz behunyni a szemem és vissza gondolni mi zajlott ott abban az egy órában :) Minden részlet megmaradt bennem, annyr ajól éreztem magam. Köszönöm a csodás randinkat ezer puszi és csók érte.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.