Gabriela Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-02-08 01:54:12)

Azonnal megfogott a hangja , nagyon kellemes az orgánuma . Nagyon intelligens és kedves volt a telefonban .

Pontos címet kaptam . Autóval mentem . Parkolás könnyen ment .

Lakás patent , higiénia maximális . Szobában kényelmes ágy és tükör a duplikált gyönyörhöz . Fürdőszobában kád , felszereltség itt is tökéletes .

Nagy izgalommal értem hozzá , vajon olyan lesz mint amit elképzeltem . Bíztam a megérzésemben . Az élet rácáfolt , jó értelemben . Egy meseszép Nő nyitott ajtót . Tökéletes megjelenés , és teljes természetesség . Tökéletes és arányos formával megáldott hölgy . A fogadtatásom is nagyon jó volt , mintha csak a barátnőmhöz mentem volna haza Valentin napkor , mindennel megkínált , csoki , üdítő .

A masszázs leginkább svéd masszázs volt . Kimondottan szakszerű és precíz masszázst kaptam , aminek az erőssége is tökéletes volt . Nagyon jól esett mert a derekam amúgy is picit be volt állva . Utána úgy éreztem magam mintha újjászülettem volna . Tetőtől talpig megdolgozott rendesen . Amennyiben valaki csak egy profi masszázst akar (kétlem ,hogy van ilyen ), annak is tökéletes vállasztás . Ezután következett a varázslat .

Fordulást követően ért a csodálatos meglepetés .Ahogy a jó isten megteremtette , már semmi nem volt rajta . Fantasztikusan szép mellek szemeztem . Majdnem zavarba jöttem , hogy nem tudok a szemébe nézni . Ezután következett a csúszka masszázs , ez maga volt a csoda . Ahogy csúszkált rajtam teljesen transzba estem . Ilyen velem még nem történt , be kell valljam , annyira más impulzusok értek , hogy nagyon gyorsan elmentem . Ez akkora élmény volt számomra ,hogy nem győztem hálálkodni .

Ez a nő minden értelemben egy briliáns . Tökéletes kinézet , szuper okos és szellemes , az erotikában és a kedvességben verhetetlen .

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.