Jázmiiin és Kingus Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-02-09 09:40:55)

Telefonon egyeztettem Kingussal és pár SMS-t is váltottam Jázminnal. Könnyen ment a dolog, mert már jól ismerjük egymást.

Már jártam erre párszor, úgyhogy ezzel nincs problémám. Autóval jól megközelíthető, de A BKK járataira várni kell. Busz félóránként, villamos negyedóránként. Odafelé az utóbbit, míg a visszafelé az előbbit vettem használatba.

A párosok minidig Jázminnál vannak és ezért az ő lakását sokan ismerhetik. Kétszobás kuckó és az amerikai konyhás nappaliban van az az ágy; amit használatba vettünk. A fürdőszobában minden van ami kell. Több tusfürdő és szájvíz, valamint tiszta törülközők.

Jázmin egy szép arcú fiatal lány. Nekem nagyon tetszik. Átlagos méretű cicik lapos has és kecses lábak. Karcsú alkata mellé egy formás popsi is társul. Valami fekete ruciban fogadott ha jól emlékszem. Kingus picit teltebb Jázminnál és kicsit más de attól függetlenül neki is helyes arca van. Neki sebészkéses korrekcióval ellátott ikerdombjai vannak. Lapos has és méretes popsi és ugyanolyan kecses lábpár. Fekete bodyt viselt az érkezésemkor.

Megérkezésemkor üdvözöltem mindkét lányt és levettem a cipőmet. Leültünk az asztalhoz és megkaptam a névnapi ajándékomat (ami ekkortájt volt) és pezsgőt bontottunk. Pár pohár után elvonultam tusolni. Lemostam magmaról az út porát és visszatértem a szobába. Itt a két lány már az ágyon várt engem meztelenül. Közéjük telepedtem és felváltva csókolóztam velük. Később Kingus a hátára feküst és én oldalfekvésbe helyezkedtem fejemmel a lábai között. Elkezdtem Kingust nyalni és Jázmin elkezdett franciázni. Később helyet cseréltem Jázminnal; de csak azután miután gumit húztunk. Hátulról kezdtem Jázmint megdolgozni míg ő Kingust nyalta. Váltottam és gumicsere után Kingussal Nyuszi-pózban kezdtem el foglalkozni. Jázmin mellettem volt és csókolóztunk. A két lány cicijeit felváltva izgattam. A vegyvédelmi eszközt lecseréltük és a lányok is helyet cseréltek. folytattuk tovább ebben a felállásban és utána megszabadultam a védőruhától és háromszögbe helyezkedtünk. Én nyaltam Kingust, ő nyalta Jázmint és Jázmin franciázott nekem. Fordultunk és most én Jázmint nyaltam, ő Kingust, aki engem szopott. Újabb gumi került rám és Kingussal foglalkoztam szemből míg Jázmin a szájára ült. Így voltunk ismét háromszögben, mert én előre hajoltam, ahogy Jázmin is és csókolóztunk. Gumit cseréltünk ás a lányok is helyet cseréltek. A folytatásban én feküdtem a hátamra és először Kingus majd Jázmin lovagolt meg és amelyik nem a velem egykorúval foglalkozott az a számra ült és ők csókolóztak. A háromszögelés után az ágy elé álltam ők előttem ültek és franciáztak végül a négy cicire engedtem az utódokat. Utána kiterültem az ágyon, mert rendesen kifárasztott ez a menet. Még megittuk a pezsgő maradékát és utána újból letusoltam. Még csevegtünk egy picit és én közbe visszahúztam a gönceimet. A cipőm felvétele után rendeztem a csokrot. Búcsúcsókok és ölelések mindkét lánynak végül tipli.

Felemelő randi volt az a mostani. Újabb szintre lépett kapcsolatom ezzel a két lánnyal. Rendkívüli párost alkotnak és még sok ilyen randit szeretnék átélni velük.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.