Fanni Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-02-09 13:29:52)

Telefonon: gyorsan és egyszerűen sikerült elérni és egyeztetni.

Marina part, napközben parkolóból is láttam jópár üreset, a kék metró meg 10 perc séta, a cím pontos nem lehet eltéveszteni. A lépcsőházban se kell tekeregni szerencsére.

Ezredfordulós Marina parti új építésű tömb. A lakásban félhomály és hangulatfény, rend tisztaság. Fürdőben jópár tusfürő, szájvíz, friss törülköző. A szobában egy nagy ágy, szék, komód, kisasztal pakolni. Szerintem van egy barátnő is, de semmiképpen nem szalon, nem találkoztam senki mással. Összességében teljesen rendben van, nekem nem iányzott semmi.

Itt egy negatívummal kezdem: ha a fotókon szereplő 20 éves bombacsajt keresed akkor csalódni fogsz. Ő van a képeken, de ezek régiek. Javaslom Payton Preslee művésznőre rákeresni, szerintem őrá hasonlít még arcra is (leszámítva a tengernyi tetkót meg a méretes szilikon kannákat). A kor, súly, stimmel, szerintem alacsonyabb mint 170cm, de a popsi brutál: nagy kerek, formás combokkal folytatódik. Nem vékony nő, de izmos húsos, simogatnivaló, mintha valami erősportot űzne, ahol van súly, de az nem háj. A cickók is rabul ejtettek, feszes formás, hetyke érzékeny bimbókkal. És végül huncut szemek, amikkel jól fel tudja húzni az embert, ahogy az utóbb kiderült. Szóval: egy nagyon formás, brazilpopsis csini nő nyitott ajtót egy kis tangában melltartóban és nem volt kérdés, hogy maradok.

Őszintén erre a pontra sok mindent nem tudok írni, valahogy ez nem került fókuszba: volt egy kis masszás, egy kis kellemes lazító, frissítő simogatás, de ebből is elég gyorsan más vizekre eveztünk.

Szóval az ágyon hevertem, amikor Fanni kezébe vette az olajat és megkérdezte, hogy engem kenjen be, vagy magát, és a második lehetőséget választottam és segítettem is neki, majd ledőltem ő pedig csúszkálni kezdett rajtam...Ennek gyorsan eredménye lett, amit aztán tovább fokozott, ahogy a melleivel simogatott végigszánkázva a testemen, majd végül az ajkai közé kerültem: vadító volt, ahogy mélyen a szemembe nézve kezdett finoman kényeztetni. Nem is bírtam sokáig, megállítottam, hogy én élvezhessem a testét: volt egykét szájrapuszi, de hamar a cicik és a punci vonzásába kerültem és csókolgattam nyaltam ahol értem. Fanni pedig bíztatott, simogatott, érzékien nyögdécselt, tekergette a csípőjét, mondhatom igencsak jól esett. Hosszadalmas munkálkodásom után a hátamra parancsolt, újra előkerült az olaj, és újra csúszkálni kezdett: ahogy a popsiját az arcomba tolta, miközben simogattam, ő tekergette, rázta, gyönyörű volt, közben ő sem tétlenkedett, újra az ajkai közé kerültem és rövidesen végem is volt. Ezután kis pihenés felfrissülés, jött a kis masszázs, közben csacsogtunk is nagyon kis kedves, kellemesen telt. De persze ez nem tartott sokáíg, mert azért nehéz melette koncentrálni és gyorsan átváltott az előbbi koreográfiába a masszázs: előbb egy kis simogatás, majd jöttek a cickók, a popsi, végigcsúszkált a testemen én pedig simogattam csókolgattam ahol értem. Fanni se volt rest és kézzel, ajkakkal hadrendbe állított és hamarosan ki is végzett.

Fanni olyan mint egy zseb-tornádó: forró, nedves és mindent visz! Nagyon kedves vidám kis nő, akivel könnyű egy hullámhosszra kerülni és az eredmény egész napos eufória.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.