Barbi Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-02-09 13:31:03)

Telefonon egyeztettünk, volt egy kis variálás az időponttal, de végül minden rendben ment. Voltam már nála többször is.

A cím egyértelmű, bár a parkolás kihívást jelenthet, mint ahogy nekem is nehezen ment.

Tiszta, kicsi lakás, 2 szolgáltatónak. Célnak tökéletes.

Mivel már voltam nála, ezért tudtam mire számíthatok. Nagyon kedvelem aranyos és kedves lány. A szeme nagyon hincut. Egy piros egybe fehérneműben fogadott.

Tusolás után belekezdtünk a mutatványba. Csókok után alaposan, hosszan és jó méllyen eltüntetett magában. Nem kicsi mérettel rendelkezem, de majdnem teljesen elnyelte a szerszamámot, tényleg csak nüanszok hiányoztak. Több pózban is kipróbáltuk a dolgot, volt 69 is mindkét felállásban, nagyon jól csinálta és nehéz volt magamban tartani a magjaimat. Hosszú idő után (ő is megjegyezte hogy megállt az idő) rávettem magam hogy végre gumit húzzunk. Csináltuk lovacskában, missiben, szamből oldalról, nagyon csattogósan, finoman, igazi kardió volt. Közben sokszor előkerült a már említett huncut mosoly. Na és dícsért is közben, ami nagyon jól esett. Volt pillanat amikor majdnem elmentem, de sikerült visszafordítani a folyamatot (ehhez kb szoborrá kellett válnunk 😁). Majd eljutottunk a hátsó bejárathoz!!! Kutyusban, finoman hatoltam be, érezhetően (és persze mondta is) nagyon élvezi a sex eme formáját. Természetesen itt azért nem lehet vadulni, csattogni és rodeózni, de azért a szorítás sokkal jobban érezhető. Az idő gyorsan rohant és éreztem hogy nincs már sok hátra, valamint Barbi sem bírja sokáig ezt a bejáratot, ezért gyorsan lekapta a gumit és egy kicsi franciás közreműködéssel egy hatalmasat lőttem a szájába. Biztosan sok minden távozott mert tisztogatás közben ki is csöppent a szájából. Eszméletlen jó volt és edzésnek sem volt utolsó. Kicsi pihi az ágyon, tusolás, majd tipli, remegő lábakkal.

Szerintem a beszámolóból kiderül. Mindig egy hatalmas élmény egy ilyen odaadó hölggyel randizni

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.