Klaudia Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-02-09 18:21:11)

Elég kellemesen elbeszélgettünk telefonon , értelmes kedves lány , hamar sikerült azonos hullámhosszra kerülni a randi időpontjában .

Autóval mentem ,ez a hely Fehérvári , Kondorosi sarok van .Kútnál egy ötszázasért mindig van hely .

A lakás igényes és steril . Friss illat , és tisztaság mindenhol . Az egész lakás teljesen tipp-topp ! .Szoba kényelmes és jól feleszerelt . Fürdő tökéletes , kb egy kisebb DM.

Ahogy betoppantam egy kis bodyban fogadott , gyönyörűen kiemelte a csodás formáit . Szépen ívelt derék és csípő .Frissesség és bujaság áradt belőle. Szemei ragyogóan tüzesek és csillogók . Haja finom illatú . Mellei szép kerekek és feszesek , mellbimbói finomak és érzékenyek . Puncija a legszebb mézescsupor . Az egész lánynak nagyon komoly szexuális kisugárzása van.

Érkezésem után üdítővel kínált, aztán kaptam egy törcsit , és mentem zuhanyozni. Amikor elkészültem , az ágyon várt rám . Nagyon beindultam rá a látványától , jó volt benne gyönyörködni. Megkértem , hogy kezdetnek picit simogasson , hogy lazuljak . Látta rajtam, hogy már eléggé felhúzott , mert ,hogy a lábam között is ténykedett. Aztán le csúszott , majd a szájába kerültem . Már akkor majdnem a mennybe repített. Folyamatosan izgatott minden pillanat élezés közeli volt. Én meg közben simiztem ahol csak tudtam . Gyors gumihúzás következett. Majd gyorsan belehuppant , hát megint majdnem elmentem annyira élvezetes volt. Akkor jutott eszembe , hogy a gyönyöri popsiját akarom nézni ,ezért doggyba folytattuk. Isteni élmény , amikor a popsija nekem csapódik és a forró puncija szorítását élvezem . Már közel voltam a véghez, a szájacskájától akartam a gyönyört. Kértem, hogy így folytassuk , nagyon finoman szopott, és nem is bírtam már sokáig a mámoritó ajkait . Szerettem volna én is boldoggá tenni . Hanyatt döntöttem, és csókolgattam , majd a gyönyörű ciciket kezdtem csókolni , aztán a két lába közé surrantam , mesésen ,finom a puncija. Nagyon finoman kényeztettem, talán el is élvezett , mindenesetre a hangokból és rezdülésekből erre következtettem .

Nagyon jó csaj , maximálisan ajánlom !

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.