Eszter a boszi Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-02-12 09:21:33)

Csak hívtam és máris fogadott, mivel az Etele plázánál voltam, gyorsan oda értem.

Autóval mentem, sokkal könnyebb a parkolás mint az előző kéjlaknál, ez nagy előnye.

Hangulatos lakás, kellemes fények, nyitott konyha, amit kicsit ki is használtunk, felszerelt fürdő, tiszta törcsi, jó ágy, de leginkább a szőnyeget használtuk.

Szexin fogadott, bodyban és magassarkúban mivel már voltam nála a külső nem volt meglepetés.

Mivel már voltam nála és ahogy kiderült, talán egészen pályafutása elején kaptam el, nem volt sok meglepetés, kellemes újra találkozás volt, de azóta lettek új fantáziáim vele. Arra kértem, várjon a mosdó ajtaja előtt letérdelve és én egyből tegyem a farkam a szájába. Ezt furcsálva, de teljesítette, a kis huncut mondjuk azért tett egy párnát a térde alá, de ez semmit sem rontott az összképen. Mélytorkos kemény orális előjátékba kezdtünk, tudtam finoman tartani hátulról a fejét, a melleit, fenekét néha megfogtam, majd megfordultam, a két kezem az ajtó keretén tartottam és hagytam hogy jó mélyen a fenekemet kényeztesse a nyelvével, jó kezdés volt. Mikor felállt, egy gyors csók után kibontottam a gyönyörű kemény ciciket és kicsit nyalogattam őket, közben az ágyhoz mentünk és ott folytatta az orális kényeztetést. Szopta mélyen, szopta csak a makkot, a zacsikat, nyalta a fenekem mélyen... Utána kértem menjünk a konyha pulthoz. Olyan házias jellege lett, feltette lábait és nyalni kezdtem a punciját, ő finoman sóhajtozott. Utána elmentem óvszerért, mondtam ne mozduljon és ott a kagyló és a sütő között belé hatoltam, úgy láttam tetszik neki is. Néhány pózt váltottunk az ágyon is, toltam ahogy bírtam, de a végét hagytam újra, hogy orálisan végezze. Mind kerestem a pozíciót, ahogy az elején szinte elmentem, de alig találtam. Végül ő térden, én állva a szájába élveztem, nagyokat nyögve, eszméletlen volt.

Nagyon jól éreztem magam, amennyi mindent vállal, az nagyon megéri, jókat beszélgettünk is, mondjuk a végére mondott egy olyant, amitől lefagytam de ez semmit sem vett el a teljes élményből.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.