Ashley Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-02-12 09:22:43)

Ashleyvel itt az oldalon üzenetben vettem fel a kapcsolatot, gyorsan válaszolt, majd később ismét üzenetekben pontosítottuk a részleteket.

A helyszín a Nagyvárad tértől kb. 5 perc sétára van, a házszámozás egyértelmű, Ashley érekezésemkor telefonon mondta, hogy melyik lépcsőház a nyerő. Én BKV-val mentem, azzal nagyon egyszerű. A parkolási lehetőségeket nem figyeltem.

A lakás kicsi, de kellemes, a célnak tökéletesen megfelel, a fürdő mindennel felszerelt. Nagy választék van a törcsikből, tusfürdőkből, az ágy nagy és kényelmes.

Amikor beléptem a lakásba Ashely törölközben fogadott. Gyönyörű, nagyon mosolygós, hatalmas keblei és kerek feneke hamar felvillanyozzák a látogatót. A külseje olyan, mint amire a képek alapján számíthattam. :) Szép tetkói is vannak, de ezt az adatlapon is feltünteti.

Nem először jártam Ashleynél, így már ismerősként köszöntött. Kicsit beszélgettünk, itt jegyezném meg, hogy Asley nagyon humoros, sziporkázik, majd elvonultam a fürdőbe. Miután végeztem, Asley meztelenül várt az ágyon. Leheveredtem mellé, kicsit még beszélgettünk, simogattuk egymást, majd elkanandoztam a mellei felé. Kézzel, majd a nyelvemmel is kezelésbe vettem őket. Ezután a punci irányába haladtam. Gyönyörű kelyhét nyolgattam, ízlelgettem, jól reagált rá, melyet egyre hangosabb nyögésekkel jelezte. Ezután fordultunk, és ő kezte a franciát. Nagyon finoman csinálja, de most valamiért nem reagált a cerka annyira jól (bennem volt a hiba, nem Ashleyben). De sebaj, kis kézimunkával sikerült elég keményre varázsolnia, hogy aztán hátulról közelítsem meg a punciját. Kutyapózban csodás volt a formás fenekét, derekát fogni és szűk puniciját érezni. Sokáig nem bírtam, így is lett végem. Az időnk a végéhez közeledett, így kis beszélgetés után elvonultam a fürdőbe.

Nem először voltam Ashleynél, és szerintem nem is utoljára. (Másnál viszont még nem.) A teste, a humora, és az egész légkör, ami fogadott nagyon jó élmény volt, a lelkesedése pedig fáradhatatlan.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.