Zoé Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-02-12 09:25:08)

7 számú képe fogott meg. Az ott bemutatott művészi póz és az ehhez választott különleges szín. A bordó egy mély, gazdag vörös szín, amely tökéletes ahhoz, hogy egy csipetnyi eleganciát adjon bármihez. Ez a burgundi szín, ez egy sokoldalú árnyalat, amely alkalmi és meghitt pillanatok átéléséhez egyaránt alkalmas hangulatot kölcsönöz. Aki ilyet választ, annak a lelke is ezzel harmonizál. Erre a hipotézisre alapozva nagyon kíváncsi lettem Zoéra.

Óbuda egyik csendes kis utcája. Flórián tértől, mint forgalmas csomóponttól nincs túl messze, de ahhoz már elég távol van, hogy a nyüzsgés forgata zavaró legyen. Parkolásra számtalan lehetőség kínálkozik a környéken, annak ellenére is, hogy a ház bejárata előtt közvetlenül az úton tilos megállni.

Lesznek olyanok, akiknek ez a hely már nem ismeretlen. Azok innen nyugodtan tovább görgethetnek, mert nekik semmi újat nem mondok. Régi társasház. Azon belül a kétszintes lakás korábban a szakma emblematikus szereplőinek adott otthont. Igényes kialakításokkal, pazar megoldásokkal és magas kényelmi funkciókkal találkoztam. A mennyezettől kezdődően a tapétán át a padlón elhelyezett tárgyakig a minőségre és egyedi hangulat megteremtésére törekedtek. Nívójában kevés hely rendelkezik ehhez hasonlóval. Kanapé,masszázs pad és szivacs is volt a kezelő helyiségben. Szoba több részén tükrök voltak elhelyezve, amely azt sugallta, hogy itt a vizuális élményekre is nagy hangsúlyt helyeztek. Sarokkádas a fürdőszoba. Akkora, hogy két fő lazán twistelhetene benne,de lehet három is. Az együtt fürdés lehetőségét nem kérdeztem meg, de a helyszín biztosan megfelelő lett volna rá.

30-as éveit tapossa Zoé. Dehogy is tapossa, inkább csak légies könnyedséggel szökdécsel benne, olyan filigrán a megjelenése. Teste a 20-as évei fiatalságát adja vissza. Karcsúsága a fotóin is át jött, tudtam, hogy vékony alkatú lesz, de élőben, amit láttam az még jobban tetszett. Kecses nyakába hulló göndör fürtjeit, szép ívű vállait és a kilátszó kulcscsontját fotósoknak kötelező tanulmányá tenném. Teljes alakját és arcát látva a képzőművészet inspiráló modellje lehetne. Nem az idealizált Barbie forma,de arányaiban nagyon ízléses. Tovább haladva a szkeneléssel lapos hassal, formás fenékkel és izgalmas lábakkal találkoztam. Lágy vonalvezetésű lábfejei és szexi bokája fetisisztáknak kitűnő játszó teret adhat. Engem viszont a szerelem völgye jobban izgatott. Csodás kinézetű, diszkréten elbújt rés a combok között melyet csupaszra nyírt lejtőn át lehetett megközelíteni. Vékony lapokból állnak, amelyek szorosan illeszkednek egymáshoz. Semmi gyűrődés nincs rajta, zavaró elszíneződés, vagy megkopott szőnyeg rojt. A megtestesült ártatlanság, szeplőtelen fogantatás jelképe az ilyen nyílás. Szűzies, érinthetetlen - mondhatnám, ha nem egy ilyen helyen találkoztam volna vele. Arca kicsit látszik is a fotókon. Elegans, diszkrét mosollyal.Nagyon szép és ápolt. Szexi titkárnős kinézetet a szemüveg felerősíti, de senki se számítson, butuska fruskára. Akit naivsága miatt könnyű volna megvezetni. Intelligens, tanult hölgy, aki elvárja, hogy udvariasan és tisztelettel bánjanak vele. Ha ezt megkapja, akkor ő is hasonlóan kedves lesz majd a gáláns vendégével.

Ez a performance a randi második részében, annak is a vége felé esett meg. Arc masszázsnak nevezném, amit prezentált. Nem ez volt megbeszélve, ez csak úgy spontán jutott az eszébe. Azonban piszkosul jól eltalálta, hogy mire vágytam akkor. Csak ízelítőül pár mozzanat ebből: Puha ujjbegyeivel először csak végig pásztázta az ábrázatomat. Majd körkörös mozdulatokkal kellemes bizsergést idézett elő lokálisan. Aztán a szemgödör és az orrnyereg presszionálása következett. Változó intenzitással. A homlok simogatása után két oldalról fogott rá a halántékomra. Ott pár pontot megkeresett és azt statikusan nyomkodni kezdte. Végül a tarkóm és a nyakcsigolyáim közötti terültre szorított rá pulzálva. Magam is elcsodálkoztam, hogy ez mennyire jól esett.

Pongyolája alól a tűz piros szexi együttese minden mozdulatánál egyre jobban kivillant. Próbáltam nem feltűnően megbámulni őt, de azért akartam látni, hogy mit is rejteget a ruhája alatt. A szoba szegletében elhelyezett izzó fénye előtt, amikor véletlenül megállt, akkor teljesen átvilágította őt a lámpa. Ott tökéletesen kirajzolódott hibátlan alkata. Kicsi mellei, kemény popója, karcsú dereka és homlokos puncija. Nem is tudtam onnantól fogva másra gondolni, csak arra, hogy minél hamarabb kicsomagoljam az öltözetéből és megízleljen finom testét. Magamhoz húztam, szorosan, és a nyakába csókoltam párat. A hajának friss illata és a bőre selymessége izgatóan hatott rám. Köntösétől -kérés nélkül- magától vált meg. Majd kis terpeszben állt meg előttem, hozzám hajolt és ismét átölelt. Egyik kezemmel a haját elkezdtem birizgálni, a másik kezemmel észrevétlenül kikapcsoltam a melltartóját. A bugyi kicsivel ezután akadálytalanul csusszant le róla. Amilyen érzékiséggel és ösztöni vággyal megérintett az elején ,annyira észnél volt és hű maradt továbbiakban az elveihez. A csóktalanságra tett fogadalmát még véletlenül sem szegte meg. Kőbe véste azt is, hogy az intim testrészek nem érintkezhettek egymással. Demarkációs vonal közelébe se kerülhettem, nem hogy azon áthágjak. Ettől elvonatkoztatva egy parádés cumizást mutatott be a tatamin. Finoman kezdte. Kéz száj kombó volt az alkalmazott módszere. Szenvedélyesebb időszakokban ráerősített, jobban szívott, többet nyelvezett, erősebben pumpált. Kezével néha csavaró mozdulatokat is belevitt, amit a feje mozgása is pontosan lekövetett. Szenzációs látvány volt, ahogyan négy-kézláb oboázott. Én közben simogattam ahol engedte. Melleivek ekkor kerültem szorosabb barátságba. A puncikáját is kényeztettem, aminek hirtelen egy combremegős orgazmus vetett véget. Akkor a szájából kiengedte a farkamat és hangosan nyögve élvezett el. Nem bírtam tovább - mondta. Szusszant párat és utána kötelesség tudóan folytatta az áldásos tevékenységét. Megdolgozott a sikerért. Ahogyan a falloszom befeszült, szóltam neki, hogy hamarosan elér a végzet. Akkor ő a szájával eltávolodott és átváltott kézi vezérlésre, mert VSz nem vállalja. A hasamra és a combomra irányította a forró lávámat. Tisztálkodás után a fejemnél foglalt helyet és egy könnyed fejmasszázzsal mélyítette el a korábban szerzett nem mindennapi élményemet. Jól esett. Lejárt az időm- szólt halkan. Nem szívesen, de beletörődtem a sorsomba, hogy ebbe az órába csak ennyi fért. Letelt. Kár,hogy visszarántott a materiális valóságba. Levettem volna még. Mennem kell, bármennyire is jól sikerült a spirituális fúzió, megmaradtunk fizikai síkon.

Szinapszis jött létre közöttünk ,de csak egy rövid időre, amelyben én teljes felfrissültem. Szimbiózis után, egy jobb testi és lelki állapotban távoztam tőle. Zoé nem csak külsejével jelentett számomra tökéletes esztétikai élményt, hanem a a jelenlétével is elkápráztatott. Szenzibilis mivolta, erotikus kisugárzása és intellektuális személyisége megkönnyítette a csatornáira való kapcsolódást. Sajnos maradtak ( főleg az erotikában) érintetlen területek, amelyeket én nagyon sajnáltam . Korlátokon túlra csak a fantáziámban juthatok, ezt nyomatékosan adta a tudtomra Zoé . Ha nekem az elég lenne, akkor sok pénzt spóroltam volna már meg. Vagy csak a kézi finishre szakosodott helyekre volna havi bérletem. Ennél én sajnos sokkalta romlottabb vagyok. Freud szerint a gyermek korom anyai szeretet hiány okozta lelki sebeim miatt van ez. Azok most is sajgó traumáit dolgozom ki így magamból. Coco Chanel reklám filmjét illetve annak modell főszereplőjét idézi számomra a mostani Zoé kalandom. Az inspiráció nekünk is megvolt, mint a filmben. Az első találkozó megrendítő erejű volt,de elemeiben hiányos maradt. Officionális mardt, nem miattam.Majd a sors megoldja ha van dolgunk még egymással. Mint ahogy ebben a klipben is.... https://youtu.be/MiMF2Wy6Chk?feature=shared

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.