Mia Pécsi szexpartner beszámoló

(2024-02-12 10:33:52)

Telefonon hívtam, próbáltam még pár napja is hívni, akkor nem sikerült elérni, de most elsőre felvette és tudtunk is időpontot egyeztetni pár órával a hívástól pár órára.

Lurdy háztól nem messze, elsőre csak a Lurdy házat mondta telefonban, majd amikor ott voltam mondta a pontosabb címet. Szerencsére ismertem az utcát, ha nem ismertem volna fejből akkor macerás lett volna ott még plusz térképet nézni, egyszerűbb lett volna utca házszám szinten telóban megadni, de ezen nem múlt semmi.

Kis lakás, egy fürdő és egy nappali (konyhával együtt). A fürdő higiéniája azért nem a legjobb, wc papír nem volt (de volt helyette papír törlőkendő), a wc ülőkén látszott, hogy más férfi vendégek nem hajtották fel és a wc kefe mélyebb ismeretét se sajátították el. A szájvízhez nem találtam külön pohárkát, még szerencse hogy 25 perccel előtte otthon használtam szájvizet. A nappali tágas, a franciaágy elég nagy, szóval azért a célnak megfelelt :)

Ha jól emlékszem, akkor egy melltartóban és egy bugyiban fogadott, vékony lány, a feneke/lábai nekem már-már túl vékonyak, de felső testre nagyon bejött, lapos has (egy deka felesleg sincs), gyönyörű mellek, szép arc.

1 órás programra mentem, zuhi után mondta, hogy az egy órás programot egy masszázzsal és egy kis csevejjel kezdené, benne voltam. A masszázs kellemes volt, simogatós és gyenge. Ezt követően kiment kezet mosni, majd amikor visszajött, állva elkezdtük felfedezni egymás testét, csók nincs, de szájrapuszi van, szóval elkezdtem puszilgatni a száját, arcát, nyakát, kézbe vettem a melleit, ő meg a farkamat kezdte simogatni. Ezután az ágyra ült és elkezdett franciázni (ahogy kértem tőle), egy kézzel ráfogott és finoman elkezdett szopni. Kellemes volt, de ez annyira nem volt extra, nem nézett fel, nem nézett rám, nem volt változatos, félig vette csak be, szóval mélyre sem ment. Pár perc után közösen arra jutottunk, hogy jöhet a szex, szóval bontott is egy gumit, finoman felhúzta a farkamra és el is helyezkedett a hátára, hogy misszionáriusba kezdhessünk. Na ez valami hihetetlen érzés volt, finoman elkezdtem berakni, de baromi szexi volt a vékony kis testével, melleivel, arcával, na meg az eszméletlenül szűk puncijával. Szóval egy-két lassabb lökés után már dugtam keményen, nem volt finomkodás. Így dugtunk egy ideig, néha messzebbről szemléltem, néha ráfeküdtem, hogy minél jobban érezzem a testét. Felnézés, szembenézés sajnos itt sem volt, de az élmény így is nagyszerű volt. Még kipróbáltuk úgy is, hogy hasra fordult, az se volt rossz, de végül kértem hogy feküdjön újra hanyatt, az volt az igazi. Újra misszibe dugtunk és pár perc után el is élveztem a szűk puncitól és a látványától. Volt egy kis pihi, zuhany, majd pedig beszélgettünk az ágyra fekve. Órát sajnos nem láttam (lehet hogy volt, csak nem vettem észre), egy nagy fali óra volt, de az nem járt. Mikor kimentem mosdóba és visszajöttem, mondta hogy van még 10 perc, kérek-e masszázst. Na itt rájöttem, hogy azt az első masszázs lehetett volna kihagyni, mert így nem maradt rendesen idő második körre. Kértem hogy gyorsan próbáljuk meg a második kört, hanyatt feküdtem és készségesen el is kezdte szájbavenni a dolgokat, eljutottunk oda is hogy gumit húztunk és elkezdtem dugni is, de ez már nem ment, gumi húzás után fél perccel már újra lelankadtam. Szóval megpróbáltuk, nem rajta múlt, de ez már nem ment ilyen gyorsan nekem.

Pozitív összbenyomással távoztam, fiatal lány gyönyörű arccal, szexi testtel, nagyon szűk puncival. A tanulság számomra, hogy legközelebb vagy fél vagy másfél órára megyek :)

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.