BLANKA Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-03-27 11:25:09)

Rugalmas ... könnyen elérhető! Vagy ha vele nem is tudok beszélni, a kolléganő is nagyon készséges volt!

Teljesen rendben van! Tómegközlekedéssel is tökéletesen megközelíthető. De ha valaki autóval menne, akkor sem fog csalódni, lesz parkoló a közelben!

Minden ok volt ... tisztaság megfelelő! Különleges hangulata van a lakásnak, klasszikus polgári lakás igényesen berendezve!

Mint a képeken ... tökéletes! Sőt, a valóság még varázslatosabb .... :)

Azt kapod amit kértél, gyengéd vagy erős masszázs, vagy éppen közepes, és mégis beleteszi a különlegesen érzéki személyiségét. A hátamat alaposan megmasszírozta, ez különösen jól esett. A kedvencem a talpmasszázs, ami szintén szuper volt .... nem vitás Blankának jó érzéke van a kényeztetéshez!

Azt kapod amit kértél, gyengéd vagy erős masszázs, vagy éppen közepes, és mégis beleteszi a különlegesen érzéki személyiségét ..... Először én masszíroztam meg őt, keverve egy kis nyalakodással .... nem is váratott magára egy kiadós orgazmus .... úgy éreztem élvezi minden pillanatát! Majd én feküdtem a kezei alá, igazán izgató volt, úgy éreztem figyeli a testem minden rezdülését ..... igyekezett a maximumot kihozni a testemből ... persze én partner voltam ebben, a végén már nem bírtam magammal és a másfél órás program végén egy gigaorgazmus lett a jutalmam! Páratlan élmény volt ..... itt a helyem mikor csak tehetem .... :))

Viccelsz? .... fülig érő mosollyal távoztam! Blanka varázslatos személyiségével, kedvességével kiszakítja az embert a szürke hétköznapokból!

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.