Lili Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-03-27 10:55:46)

Telefono hívtam fel. Egyből felvette, és hamar találtunk közös időpontot. Gyorsan reagáltam, kicsit kapkodtam is, nehogy lekéssem.

Kocsival mentem, a kerületben lakom, így nekem nincs parkolódíj, amúgy van, de nem a belvárosi árakon.

Mint többen írták, több lány van a helyszínen, amely semmi kellemetlenséget nem okozott, mert nagyon figyelmesen, kedvesen oldotta meg a tusolásomat.

A képeknek tökéletesen megfelel. Nagyon szép arcú, mosolygós, vidám, aranyos lány. Fehérneműben és harisnyában nyitott ajtót. A szemei gyönyörűek, igazi szép lány, aki bárkinek tetszik. Kicsit zavarba is jöttem, mert pont az esetem, de pár mosollyal és kis kuncogással vette tudomásul.

Pici termetéhez mérten nem erős volt a masszázs, inkább lazító, kényelmes, relaxálós. Mindent megtett, hogy kedvezzen nekem, és jól masszírozott. Nagyon jó érzés egy ilyen szép lány érintése, és csúszkája. Suttogva beszéltünk szinte, amit én szeretek, és nem zavart.

Azt vállalja, amit előre mond, nincs semmi csalódás. Ügyes, figyelmes, sokszor megkérdezte, jól érzem-e magam, és hogy jól csinálja-e. Ahogy mondta is, kedvezni akart, és jó érzés volt vele ez a rész is. Remélem elhiszi, hogy teljesen jó volt, és jól éreztem magam, mert néha viccesen tudok viselkedni zavarban, de ez amiatt van, mert szép és kedves.

Egy hibátlan nő kívül belül. Nagyon értelmes, nyitott, érdeklődő, és jól éreztem magam vele. Remélem elhitte, hogy nagyon szépnek látom, és jó személyiségnek, ezáltal jól is éreztem magam vele.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.