Ariana Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-03-27 11:23:36)

A hirdetése a konkurens oldalon keltette fel a figyelmemet kb 1 hónapja. Örömmel láttam, hogy itt is felbukkant, így már jobban megbíztam a valós tartalomban. A találka napján hívtam, amikor az elérhető jelzése "villogott", de pár csörgés után nem vette fel, így ebben a formában nem erőltetem. WhatsApp-on keresztül kértem infót 1 órás tartalomra (lehetőségek és csokor méret). 3 percen belül kaptam választ, így időpontot is kértem 5 órás idő intervallumon belül, amit kaptam el is fogadtam. Előzetesben az alap egy órát kértem, helyszíni extra kiegészítés lehetőségével. A pontos címet a megerősítés után elküldte.

Autóval mentem, a GPS pontos. Szinte napi szinten járok a ház előtt. Dél-Buda, a körtér és a BAH csomópont között. Tömeggel is elérhető, villamos és busz 2-5 perc séta (járó kerettel max 10 perc). A parkolás fizetős 200,- Ft/óra. Hely van, de ha tovább "futsz" idő kell az újrázáshoz (kötelező haladási irány, egyirányú utcák).

3-4 szintes társasház, talán 70-es évek környéki, kert kapus bejárat, felcsengetsz és nyílik. Lépcső hátul, alacsony szint, ajtó résnyire nem lehet eltéveszteni. A lakás felújított, modern, tiszta. Több szobás, így több szereplős,de nem zavaró. A szoba hangulatos, matrac (140x200-as vékony fajta), párna, tükör szembe, kis műbőr kanapé (cuccolni), polc a tiszta türcsikkel, órák, valami zene lejátszó. Nappal voltam, függöny sötétít,de jól lehet látni. Tiszta, illatos, megfelelő méretű és állagú törölközőt kaptam. A fürdő tiszta, kádas, félig üvegparavános. Több féle tusfürdő, szájvíz és dezodor áll rendelkezésre. Üveg poharak kikészítve!!! A wc külön helyiségben.

Minden képen Ariana van, de az igaz életben az a kislányosabb arcú. Az alkata jobb,a karja és a combja vékonyabb mint a képei zömén, a cicik aránya megfelelő. Karcsú derék, homokóra alkat. Szép és természetes hatású ajkak (valamelyik képén inkább frissen töltött). Melltartó és bugyi a fogadó ruha. A bőre szolis barna, egységes színű, tiszta (nincs pattanás, stb), selymes tapintású. Feszes test. Szép arc, tiszta tekintet.

Meglátni és meg.... Fehérneműben fogadott, kézfogás (bemutatkozásnak) és puszi (üdvözlésnek). Kedves, udvarias és jó vendéglátó. Cipő folyosón maradt, a szobájába kísért ott gyors egyeztetés, kölcsönös szimpátia megerősítése és csokor átadás. Régi alapszabályomt felrúgva csókra is előfizettem (muszáj volt 😉). Türcsivel elvonultam tisztálkodni, majd vissza a szobába. Kérésére kényelembe helyeztem magam a matracon, Ő ezalatt megszabadult a textiltől és mellém feküdt, majd csókra hajolt. Ajkaink és nyelvünk összefonódott, közben kezemmel a selymes bőrét simogattam. Ariana keze közben a bébi-répámat kutatta, melyet sikeresen megtalált és felgyúrt. A csók csata után a lábaim közé helyezkedett és finoman a szájába vette az ágaskodó hímtagomat. Cuppogós szopásba kezdett amit gyorsan le is állítottam mivel a VSZ a második körre volt tervezve. Gumizást követően (hogy mikor öltöztetett fel észre sem vettem), síkosítás után belém ült és lágyan mozgásba kezdett, közben rám hajolt újabb csókért. Csodálatos érzés kerített újra hatalomba, de még sikerült tartani magam és a nyelvemmel a mellét elérni, majd az arcomat is közéjük fúrni. Istennőm mozgása felgyorsult és a hanghatások is megérkeztek. A kérésére (nem is bírtam volna tovább) póz csere történt, Ő négykézláb, lábai kis terpeszben szét csúszva a kellő mérethez igazodva. A péniszemet hátranyúlva a megfelelő helyre igazította. Most én mozogtam benne, az apróbb kéjes nyögései fokozták a hangulatot aminek nem tudtam és már nem is akartam ellenállni úgyhogy DURRR, elmentem.. Sokáig benne maradtam ebben a formában, majd óvatosan ki, tisztogatás amibe besegített (nedves törlőkendő, nem szilvike). Szünetben kaptam frissítő vizet, és egy kötetlen dumapartit. Közvetlen, nyitott, őszinte és jó fej (és még mindig nagyon szép!!). Következő extrának az együtt alvást is kérem majd! 😂 Az idő rohant így javasolta a NFVSZ kezdését, amit nagyon jól és kitartóan csinált. Éreztem, hogy alakul, de nem lesz újabb csúcspontom ezért leállítottam és a korábban megbeszélt nyak-csukjás masszázsba részesítettem (ez volt részemről a kölcsönösség). Hálás volt érte, dicsérte a kezeimet és a végén még egy kézre puszit is kaptam (még jobban bele zúgtam). Idő lejárt, gyors fürcsi, öltözés, meztelenül az ajtóig kísért, búcsú puszi és a lakásból kilépve visszatértem a valóságba (kb még 2 óra hosszát nehezen sikerült, Ariana hatása alatt maradtam - szerintem még évekig).

Rá vártam, Őt kerestem. Megtaláltam így a kalandor életem feladom és horgonyt vetek Nála!!! Kell ennél több??? Azoknak ajánlom akik határokon belül képesek maradni, de nekik maximálisan. Éljék át azt a testi- és lelki örömöt amit én kaptam ettől a közvetlen, őszinte, laza, szexi és gyönyörű HÖLGY-től! Remélem sokáig ilyen marad!!! VISSZA TÉREK!!!

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.