Viki masszázs VIP Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-03-27 11:24:12)

Viki masszázs VIP erotikus-masszázs hirdető reagálása:

Szia te Drága :) Köszönöm a kedves szavaidat, igazán jól esik a rajongásod ;) igaz, mi már jó ideje ismerjük egymást…! Örülök, hogy ennyi év után hangot is adtál ennek ;) puszi neked, és összehozzuk a többit is! 🌸

Viki masszázs VIP erotikus-masszázs beszámoló:

Szokás szerint VTR-en keresztül ment az egyeztetés. Sajnálatos pech szériám miatt már elég régóta nem láthattam az én múzsámat, így nagyon boldog voltam mikor végre sikerült elcsípnem. Sajnos a munkámból adódóan inkább késő délutáni óra ami játszik nálam, így egy félórával előbb elkéredzkedtem, hogy időben odaérjek a megbeszélt időpontra.

Béke tér van amihez be lehet határolni, igazából onnan villamossal lehet legjobban megközelíteni, meg egy tíz perc sétával kell kalkulálni. BKK-val elég könnyű a megközelítés. Pontos a cím, szóval aki autóval menne GPS odavisz.

Csendes környék, kellemes atmoszféra van, nyugalom, maga a hely illetve a lakás is ezt sugallja. Lakás ajtaján belépve jobbra rögtön le is tudjuk helyezni kabátunkat a fogasra. Kis L alakú folyosó, végén pici puff illetve szemközt van a fürdő és jobb kéz felé két masszázs szoba. A fürdőben kád, előtte száraz kilépő. Minimum tízféle tusfürdő választék van, ha nem több. Jól felszerelt a fürdő, minden pipere cikk megtalálható, szájvíz, kis pohárkák, dezodorok etc. Mindenhol makulátlan tisztaság. A hátsó szobában szoktunk lenni, ízlésesen van berendezve, keleti hangulat illetve nekem a három óriás puzzle ami ki van rakva képkeretben, kimondottan tetszik. Belépve szemben szék illetve szobainas amire lehet lepakolni a ruhánkat, mellette jobbra szekrénysor, rajta illóolajok, gyertyák, egyéb dolgok, balra a földön a tatami, ízlésesen és körülötte a masszázshoz szükséges kellékek precízen elrendezve.

Röviden tömören Viki gyönyörű. De engedjétek meg, hogy picit jobban kifejtsem. Emlékszem mikor leges legelőször találkoztam Vele, már akkor ott letaglózott szépsége. Emlékszem hogy megláttam és lefagytam szó szerint. Azóta picit javult a dolog, de még mindig kihagy egy két taktust a szívem mikor meglátom. Merem állítani hogy az oldal egyik legszebb virágszála. Copfban volt a haja (de kibontva is iszonyatosan szexi ahogy kecses vállaira omlik) és egy rövid ujjú masszázs kimonó-szerűséget viselt, mint később kiderült alatta teljesen meztelen volt, nem volt rajta bugyi. Combközépig ért a ruha így gyönyörű combjait, lábát és lábfejét is megcsodálhattam. Kecses, erotikus és nagyon szexi, lábikói mindig ápoltak és a pedikűrje is tetszett. A feje búbjától a lábujjáig minden porcikája tökéletes. Sportos alkat, finom bársonyos bőr, gyönyörű keblek, huncut mosoly és valami hihetetlenül érzéki hang. Szépsége mellé hihetetlen kedves személyiség párosul, szóval igaz kincs, Viki az én gyönyörűséges múzsám.

Lakásba beérve egy hosszú és szoros öleléssel fogadott, finom illata és szép mosolya ismét rabul ejtett. Nagyon hiányzott, sajnos egy pár hónap most eltelt legutóbbi találkozásunk óta, de szeretem, hogy mindig felvesszük a fonalat és ugyanonnan folytatjuk ahol abbamaradt. Gyorsan lepakoltam, fürdőbe el, majd onnan vissza a szobába. Megtéve a kötelező köröket, utána társult Ő is a szobába. Mondta hogy akkor hozzám öltözne és kibontotta elől a kimonót és elém tárult meztelensége, nem bírtam magammal és jobb keblét megcsókoltam. - Ejnye Nyuszika! - majd játékosan mutató ujjával rákoppintott az orromra. Tudtomra adta, hogy előbb a masszázs jön, így kényelmesen hasra fordultam a tatamin és hagytam Őt kibontakozni. Már itt megvan annak a varázsa hogy meztelenül kezdődik el a program. Igazi VIP élmény. :) Miközben hason fekszem egy kis törülközőt helyez a derekamra, és akkurátusan nekilát a teljes testmasszázsnak. Több éves tapasztalattal és rengeteg fejlesztett tudással a háta mögött egy mesteri és kiváló masszázst kapok mint mindig. Lábtól, vádlitól felfelé, derék, hát és karok. Közben nagyon jól elbeszélgetünk. Ez az egész program így tökéletes, tényleg kiszakadok a monoton mindennapokból és testi-lelki felfrissülést kapok.

Jön a várva várt mondat: - Megfordulhatsz, ha szeretnél. Kérésének eleget teszek, Ő meglepetésemre mellém fekszik, csípőmnél érzem nőiessége mindenségét, ahogy finom szirmai hozzámérnek ahogy rám fonódik. Én háton, Ő féloldalasan a balomon helyezkedik el jobb könyökére támaszkodva, míg bal tenyerével simogatja és cirógatja a mellkasomat, néha az arcomat. Közben folytatjuk a beszélgetést, csak most már érződik az erotika felfokozása a levegőben. A szívem elkezd zakatolni, Viki fölém hajol és ártatlan apró pici csókokkal halad a nyakamon az orrával épp csak alig érinti az arcomat. Még folytatjuk a beszélgetést, majd elhallgat és huncutul megkérdezi: - Mit szeretnél Nyuszika? - imádom ahogy mondja. - Mindent amit lehet, és semmit amit nem. - Értem. - és megenged egy hihetetlenül huncut mosolyt. Tenyerével végigsimít, majd megáll férfiasságomnál és gyengéd lingamos mozdulatsorral nekilát a kényeztetésemnek. Nem sokkal később elém kucorodik a szemembe néz, ajkaiba harap majd rám hajol és ajkaival nekilát kényeztetésemnek. Hihetetlenül érzékien kapja be, és az a finom puha ajkai ahogy körbefonja. Számomra ez maga a tökély, hiszen tényleg álmaim nője orálisan kényeztet. Ezt szerintem minden férfi átélte már élete során, hogy van egy vágy a fejében egy ideálkép, mint külső és belső tulajdonságokkal, na most itt van Viki és én meg az a szerencsés flótás aki megélheti ezt a gyönyört. :) Kis idő elteltével, mikor már halkan sóhajtoztam megkérdezi hogy hogyan szeretném. Picit szemlesütve végigsimítok combjain és lábfején. Hátradől szemben elhelyezkedik velem és egy pici tégelyből olajat vesz elő, csak pár cseppet, amit kézzel felken a makkom alá, majd gyönyörű lábait ráhelyezi a péniszemre. Imádom ahogyan kényeztetni tud a lábaival. Mindig így szoktuk befejezni, hihetetlen ahogy el tud juttatni a csúcsra. Szinergia abszolút ott van, merem állítani hogy Vikinek van a legszebb lábfeje, ízléses gyönyörű pedikűr, hihetetlen technika, és fáradhatatlan, nem utolsó sorban meg TOP #1 nálam, szóval abszolút istennő. Ha ezt a képletet nézzük, hogy álmaid nője, a te vágyadat valóra váltja és szexi és bitang jól csinálja, akkor gondolhatjátok hogy mennyire extázisba illő maximális orgazmust élek át a legvégén. Érzem finom puha talpait, ahogy közé vesz, majd fel-le-fel-le elkezd kényeztetni. Kellő ráfogással és hihetetlenül ráérez a tempóra, nem gyors, egyenletes, finom. Lehunyom a szemem érzem ahogy elkezd remegni a combom, már nem nagyon bírom sokáig, csak átadom magam az eufórikus érzésnek. Hatalmasat sóhajtok és keményen belemarkolok a tatami szélébe, felemelem a fejem, majd visszazuhanok a tatamiba. Az ejakuláció után még gyengéden simogatja talpával, én meg csukott szemmel még élvezem a pillanatot ameddig csak lehet. Kell egy kis idő míg magamhoz térek, de ez egy olyan élmény ami maradandó.

Amikor csak tudom meglátogatom, bár sajnos néha nehéz összehozni az időpontot ebben az évben ez volt az első találkozó, de remélem lesz még bőven. Kedves Viki nagyon hálás vagyok a kedvességedért meg a figyelmességedért, mindig kapok tőled egy kis boldogságot ami mindig kitart a következő alkalomig. Puszillak!

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.