Evelin Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-03-27 11:25:28)

Amikor feldobta az oldal Evelin új, szexi képeit, egyből bevillantak a tavalyi találkozónk izgalmas emlékei. Nagyjából egy éve voltam nála, akkor nagyon elvarázsolt, hatása alatt maradtam egy darabig. Ideje volt ismételten meglátogatnom őt. Hívtam az itt feltüntetett számot. A délutáni órákban állapodtunk meg, a címet már tudtam.

Corvin pláza. Parkolás a mélygarázsban. Onnan egy rövid séta Nokia feliratú épületig. Ott jobbra fel.

Szép lakás. Patika tisztaság volt mindenfelé. Nagy forgalmat bonyolítanak le, de arra mindig kényesen ügyelnek, hogy a fürdő szoba, ha steril állapotú nem is, de rendezettséggel és bőséges kínálattal fogadjon. A hancúrszoba is jól felszerelt. Kellemes hangulatot árasztó bútorokkal, szép fényekkel és frissen leterített lepedővel várt. Zenéről a vendéglátóm gondoskodott. Relax zenét keresett a telefonján és a Bluetooth segítségével a hangszórókra irányította.

Az új képsorozata, amelyikben, abban a szívdöglesztő szettben feszít, az nagyon csábítóra sikeredett. Valóságban is hasonlóan néz ki. Nincs csalás, sem ámítás. Talán csak apró eltérések lehetnek a kiírt adatokban, de az a helyszínen, ahogyan meglátom, akkor már semmit sem számítanak. Elgyöngülök, mert annyira dögös. Arca, testalkata, de főleg a popsija és a mellei olaszos jellegeket tükröznek. Lehet egy kis mediterrán fuvallat is van a génjeiben. Vastag ajkai mindig csókra nyílnak, alig bírok betelni velük. Szemeit is sokszor megbámulom, annyira igézőek. A puncijáról nem is beszélve.

Ügyesen és erősen masszíroz Evelin. Az évek és a rutin a kezeiben összegyűlt. Tanulta, de érzéke is van hozzá. Legalábbis nálam megtalálta azokat a pontokat, amik régóta sajogtak. Kinyomkodta, elmasszírozta a görcsöket, aztán már jött is a cicis olajos csúszka. Előbb csak a hátamon korcsolyáztatta meg az ikreket, majd ahogyan megfordultam a mellkasomon folytatta. Úgy fordult, úgy helyezkedett, hogy a dákeszom is kapjon a cicis törődésből. Amikor az arcomhoz ért az övével, akkor mindig elmosolyodott. Előbb csak puszikat adott, de később csókolózástól sem zárkózott el. Jól kavar.

Franciában nagy ismereteket szerzett az elmúlt évek alatt. Kiismerte a férfiak gyengéit és ezzel vissza is él. Kényeztetésére a lágyság és a finomság jelzők a legtalálóbbak. Kézzel és szájjal egyaránt dolgozott. Attól függően, hogy éppen mire vágytam. Csatolmányokkal is foglalkozott. Azt is eredményesen csinálta. Kapkodtam a levegőért. Majd visszatért a rúdra. Oldalról csókolgatta, szívta, nyamizta egy ideig. Végül a makkomnál kötött ki ismét. Elég mélyre is bevette,. Kiderült az is, hogy a kényszer franciát még mindig nem szerette meg. Szívóhatással és a dinamikával viszont most sem volt semmi problémám. Annyira nem, hogy le is kellett állítanom, hogy ki ne végezzen, addig, amíg én nem kényeztettem őt. A lábai közé fészkeltem tehát magam. Nagyajkait két ujjammal széthajtottam és érzéki nyalásba kezdtem. Nyelvemmel a vékony fodrokon szörföztem egy jó darabig. Lett volna kedvem az ujjamat a hüvelyébe dugni, azzal is besegíteni, de azt diszkréten mutatta, hogy ne tegyem, mert most nem kívánja. Nem baj, azt hiszem, hogy így is jó volt. Aztán én térden állásban helyezkedtem, ő pedig egy kiadós cumizással repített a mennybe. Pontosabban annak kapujáig, mert az utolsó mozdulatokat már magamnak oldottam meg. Amikor éreztem, hogy jönni fog az anyag, akkor kivettem a szájából és a melleire spricceltem. Szépen beterítve a sötét barna bimbóit is. Törlés, fürdés, frissítő elfogyasztása után érzéki búcsút mondtam neki. Megígértem, hogy nem leszek vele ilyen kegyetlen, hogy egy évig feléje sem nézek.

Evelin egy biztos pont nekem. Állandó minőséget szolgáltat. Kedves, visszafogott nő, akivel könnyen megtalálom az összhangot. Masszázs és erotika terén egyaránt lehet rá számítani.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.