Vivien Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-03-28 09:25:21)

Mivel aznapra a lefixált első randim egy hölggyel úgy sikerült, hogy az ajtóban megköszöntem a lehetőséget és eljöttem, mivel úgy éreztem sem a kora sem a külseje nem találkozik az általam elvárt minimális mércével és nem érezném jól magam vele, így kellett gyorsan valami alternatívát keresni. Nem gyakran adatik, meg hogy ilyen úri huncutságra legyen időm, ezért megnéztem kit lehet éppen hívni. Vivien éppen ezek közé tartozott, és egyébként is el volt mentve kedvenceim közé, bár még nála sem jártam korábban. kb 30 perccel később már tudott is fogadni és mondta, hogy ha oda értem hívjam nyugodtan mivel a város másik feléből mentem és kérdő jeles volt milyen a forgalom, készen lesz.

Én kocsival mentem, kicsit arrébb van parkoló, jól ismert Kondorosi Lakótelep.

2 szoba + nappalis lakás. Vivi egy kisebb szobában tartja a szeánszokat, amiben egy francia ágy, szék és éjjeli szekrény van csak. Egy tükör amiben látja is magát az ember jól jönne, mert lenne benne mit nézni.

Kinyitotta az ajtót és ledöbbentem, annyira szép az arca és annyira apró. Egy sejem köntös volt rajta és testéből alig láttam valamit, de arca azonnal elbüvőlt és maradni akartam. Utána jobban szemügyre véve tényleg vékony, és csodás cicik is megfogtak. Apró termete és vékony tökéletes arányai (sehol semmi plusz súly, de nem is az a ropi alkat) szerintem mindenkinek elnyerik tetszését aki ilyet szereti.

Kezdésnek megbeszéltük, hogy élnék a popsi lehetőséggel, és ezzel megtoldott összeget átadtam. Majd irány zuhanyozni. Zuhany után levetkőzve rám nézett és mondta, hogy ezzel nem fog menni a popiba. Megkérdezte mivel kezdjünk, esetleg masszázzsal ha már 1 órára jöttem, mondtam hogy inkább térjünk a tárgyra, annyira kívántam már. Ez lehet hogy hiba volt, mert masszázs alatt talán lett volna időnk jobban összehangolódni, mivel a sex alatt kicsit távolság tartó volt, de utána mikor beszélgettünk már kedvesebb volt. Majd legközlebb azzal kezdek. Elsőnek kaptam egy barátnős franciát, amit kedvesen és kevés kézzel csinál, semmi mélytorok vagy köpködés nincsen benne, ilyet ne nála keressetek. Majd különböző pozokkal folytattuk ami alatt végig nyögdécselt, de főleg a hagyja magát csináljuk volt benne, néha éreztem csak, hogy azért tetszik neki a dolog. Végül miközben lovagolt a gumiba mentem el. Kedves volt mert utána segített a rendezésben, és felajánlotta mivel üssük el a hátra lévő időt, de mivel hosszabbra nyúlt az aktus és nem volt bennem több, inkább csak beszélgettünk egy kicsit, még magamhoz tértem, de nem akartam húzni az idejét és eljöttem. Itt a végén a beszélgetésből kiderült, hogy nagyon kedves és aranyos lány és tudja mit miért csinál és vannak további tervei is, ez csak egy rövid kitérő az életében...

Csodás csaj, nekem személyes zsánerem, még rá kell jönnöm, hogyan lehet kicsit jobban feloldani és ne legyen ennyire vissza huzodo, de szivesn próbálkozom majd még nála. vissza fogok térni.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.