RITA Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-03-28 11:46:50)

Már egy jó ideje nézegettem a hirdetését, mert nagyon megtetszettek a képei és mindenképpen kíváncsi voltam rá személyesen is. A képei alapján éreztem, hogy nem fogom megbánni. Telefonon hívtam. Nagyon kedvesen és készségesen tájékoztatott a lehetőségekről és megbeszéltük a randit.

Autóval érkeztem a helyszínre. Rita a II. kerületben található a Mechwart ligetnél. Sajnos a környéken nem könnyű parkolni, de szerencsém volt és találtam helyet pont éppen a Mecwart liget parkolójában. Természetesen a parkolás fizetős, de azt hiszem ez már Budapest minden belső kerületére igaz.

Régi építésű ház egyik emeletének nagypolgári lakása, hatalmas terekkel. Feljutni lépcsőn érdemes, mert van lift, de azt a pár emeletet nem nagy erőfeszítés megmászni. A szobában bőven van hely lepakolni, a tetthely pedig egy masszázspad volt a szoba közepén. A háttérben halk zene szól. A fürdőszobában nagyon szépen felújított zuhanyfülke található a tisztálkodáshoz. Tusfürdő és természetesen szájvíz is van használatra készen a fürdőben .

Na ez az a pont amiről csak szuperlatívuszokban tudok írni. Rita annyira gyönyörű, hogy az egyszerűen leírhatatlan és elmondhatatlan. Tökéletes alak, csodaszép cicik, kerek fenék, sportos vékony alkat és tündéri szép modell arc. Nemhogy a képeknek megfelelő hanem egyszerűen csodaszép. Életben sokkal szebb mint a képeken

A masszázs nagyon finom és érzéki volt. Tetőtől talpig készségesen és erotikusan átmasszírozott. Nagyon jól esett, de mivel teljesen oda voltam érte alig vártam hogy megfordulhassak és kezdetét vegye az olajos csúszka masszázs.

Megkért, hogy olajozzam be a testét, amit természetesen készségesen teljesítettem is. Fenomenális élmény volt ahogy az olajos kezemmel bekenhettem a melleit... Hu még most is beleborzongok ahogy ezeket a sorokat írom. Az olajos előjáték után elkezdett rajtam csúszkálni. Folyamatosan fel, miközben folyamatosan markolásztam ahol lehetet, csókolgattam a nyakát és ahol értem, ami szerencsére nem volt ellenére. Mikor a csúszkával már eltöltöttünk egy kis időt és látta rajtam, hogy már nem nagyon bírom tovább akkor lejjebb csúszott és elkezdett franciázni. Hát itt megint bajban vagyok mert életem lejobb orális kényeztetését kaptam tőle, ami nem szakszerű volt hanem egyszerűen fenomenális.

Az összbenyomásom, hogy amit lehet megint megyek hozzá újra, meg újra, meg újra.... Csodás érzésekkel távoztam, már most várom a következő randit. Nagyon korrekt, kedves, aranyos és okos.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.