Bianka Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-03-28 11:47:45)

Telefonon történt. Néhány kicsöngés után felvette és egyeztettük a részleteket. A megbeszélt időpontban jelentkeztem nála, természetesen nagy örömmel.

A kerület egy forgalmas helyén van Bianka rendelője. Villamos van a közelben, de én autóval voltam. A parkolásnál észnél kell lenni de megoldható. Természetesen itt már minden hely fizetős, de nem a drágábbik fajta. Jól megközelíthető helyen van a tetthely.

Viszonylag új építésű házban van a szépen berendezett, modern lakás, amiben rend, fegyelem , tisztaság. A fürdő is tiszta, valamint mindennel felszerelt, amire szüksége van a fáradt vándornak. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.

A képeken látható bombázó hölgyemény Bianka. Helyes arcocska, szuper keblek, izmos popó, szűk, meleg punci. Szóval nagyon csinos, izgató lány Ő.

Nagyon izgató textilben fogadott, amiben már láthatóak voltak a szuper ikrek. Rögtön éreztem, hogy jó helyen vagyok. Kértem a törölközőmet és elvonultam zuhizni. Mikor visszaérkeztem az ágyon feküdt. Apró csókokkal, simogatással kezdtünk, miközben lekerültek róla a felesleges textíliák. Kezelésbe vettem a ciciket mert nem tudtam betelni vele, mondjuk az egész aktus alatt.Kicsit behelyeztem a didkókba a bájdorongomat. Lekerültem délre. Alaposan kinyaltam na és persze kezelésbe vettem a szépen kiemelkedő, megduzzadt csiklóját is. Újjal is tüsténkedtem egy kicsit a Résben, meg a csikló és környékén. Érezhetően jól esett neki, szaporábban vette a levegőt, kipirult, cicik, csikló megduzzadtak meg minden. Tudattam vele, hogy eljött az Ő ideje. Kezelésbe vette az én csúnyámat. Tövig bevette, miközben a golyóimat morzsolgatta a kezével, majd fordítva, a golyó kerültek a szájba és a bré a kézbe. Majdnem eldurrantam, ezért kértem a gumimat. Misszibe küldtem be a köpködő sárkányt körülnézni a barlangba.Szépen, finoman mozogtam, teljesen kihúzva majd tövig bevágva. Kértem, hogy menjünk át kutyusba. Megtettük és így erőteljesebben döngöltem meg hátulról. A hanghatásból ítélve így is jól esett neki. Kértem ismét, hogy forduljunk meg és gyönyörűen meglovagolt, úgy hogy kezeim a ciciken, vagy a csípőjén. Kérdeztem, hogy mi módon fejezzük be, amire azt közölte, hogy missziben. Udvarias fiú vagyok, így ebben a poziban vertem be a kápót, most egy kicsit erőteljesebb formában. Na és akkor jött a fehér láva és jól megtöltöttem a gumit a fehér anyaggal. Szép, egészséges, férfias kielégülés volt. Némi pihegés után kigabalyodtunk egymásból. Szerszám tisztogatás jött, majd öltözés. Kicsi duma a világ nagy dolgairól és eljött a búcsú és indulás ideje.

Nagyon kellemes, minden igényt kielégítő szexet követtünk el Biankával, aki egy nagyon izgató, szexi és odaadó partner volt. Igazán barátnő feelinges esemény kerekedett ki a randiból. Minden MT-nek ajánlom a figyelmébe.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.