Anett Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-04-02 08:27:34)

A tali napján hívtam 11,30-kor, az elérhető jelzés funkciója aktív volt. Időpontot 12,30-ra kértem és kaptam egy órás időtartamra. Az adatlapján kiírt vállalásait megerősítette. Pontos címet megadta.

A cím valós, de trükkös. Dél-Buda, a körtértől kifelé. A fő útra van számozva, de a mellék utcából van a bejárat és nem is az első LPH. A fő út egy helység név, a mellék egy hölgy teljes neve😉. Több villamos járat az épület előtt áll meg. Autóval mentem GPS nélkül. A ház előtt és mögött is találni parkolóhelyet, fizetős, 300,-Ft/óra.

Az épület egy sarki kb 10 éves úgymond "újabb" építésű lakó tömb két lépcsőházból áll. Lift közeli lakás (folyosón jobbra, de ne a lépcsőházban😂). Egyedül rendel, váltva használják, masszázs a másik felhasználó tevékenységi köre (így van egy keleties hangulata). A lakás belső régies (modern belsőt vártam), de hangulatos és tiszta. Az elrendezés is fura, a fürdő+wc ami külön helyiség a többi egy légtérben un. háló fülkés. A fülkében francia ágy, egy oldala és az ágyvég a falnál, a lábrész nyitott, másik oldalt egy ember lapjával elfér. A fejtámla farácsos, a fal felőli oldalon hosszú keskeny tükör a matrac magasságából indítva (némelyik amatőr fotón látni). A fürdő tiszta, kád függönyös, wc-vel közös helyiség. Törülköző tiszta, illatos, jó méretű, de nem tegnap vették. Tusfürdő több féle, szájvíz is van bőven, eldobhatós "feles" pohár (kuka a wc mellett).

Anett amatőr képei 100%-ban megegyeznek a valósággal. Alaposan tanulmányozni kell akkor senkit nem érhet csalódás, minden apróság észlelhető. Magas lány, csinos, méretei arányosak. A hangszíne kellemes, artikulációja fogszabályzós (az ajak piercingje miatt talán??), halk szavú ezért eleinte koncentrálnom kellett a mondanivalójára. A tekintete lefelé néző (ezt több fotóján is észre lehet venni uh ez nála talán természetes). Tiszta és ápolt. A fogadó szettje valami mintás fehérnemű (bugyi+melltartó). A mellei szembe tűnőek, jó a formájuk és fantasztikus a méretük.

A szokásos ajtó mögüli fogadás, kézfogásos bemutatkozás, cipő le és udvarias útmutatás a hálófülke előterébe. Tájékoztatás, csokor átadása extra igény bejelentéssel. Türcsi, vetkőzés, fürdőbe el. Visszatérve a félhomályban várt a fal és az ágy között. Kérésére dobtam egy hátast az ágyra, kényelembe helyeztem magam, Ő megszabadult a fehérneműtől és oldalról ráközelített a péniszemre. Két ujja közé fogta a tövénél és az ajkai közé vette. Finom, meleg, nyálas, nyelves, szívós... fantasztikus!!! Gyorsan elértem a maximális méretem, Anett teljesen eltűntette, az orra időnként teljesen az ágyékomba fúródott. Jó ritmusban dolgozott, iszonyatosan jól, közben a tükörben lehetett más szemszögből is nézelődni. Gumit javasolt amire szerintem csak bólogatni tudtam, hogy jó ötlet részemről is. Beöltöztetett, síkosító és bele gugolt (nem ült, nem térdelt... gugolt /egy 185 cm-es csaj/) és elindult a fel-le. Próbáltam alá dolgozni, de talán a matrac állaga miatt nem az a ritmus jött így feladtam és a feneke alá tartottam a tenyerem így adtam az ütemet. Rövidesen így mentem el, amikor érezte rám hajolt a homlokaink összeértek és így várta, hogy "visszarérjek". Szünetre masszázst javasolt amit szívesen fogatam. Hasra feküdtem és bokától indulva megmaszírozott (profin, nyomkodva is). Masszázs után újra NF, keményre varázsolt, fáradhatatlan kitartással dolgozozik, aktust kértem hátulról. Készségesen elhelyezkedett az ágyon keresztbe négykézláb, én az ágy mellett állva kezdtem neki. Mozdulatlanul és hang nélkül a fejét lehajtva hagyta, hogy a kedvem szerinti tempóban és mélységben dugjam... A második nem jött, uh feladtam, Anett javasolta újra a franciát, de nem kértem. Lefeküdtünk egymás mellé és beszélgettünk mindenről is. Az idő letelt, zuhany lehetőséget felajánlott így is, de nem éltem vele. Öltözés közben még beszélgetés, az extra árát vissza akarta adni, de nem hagytam (megdolgozott érte).

Nagyon érdekelt Anett a képei és a bemutatkozása alapján, nem csalódtam, de egy kicsit mást vártam. Jól éreztem magam, jó volt Vele lenni. Kipróbálásra ajánlom, tervezek újabb randevút én is.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.