Fanni Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-04-02 08:28:27)

A hirdetését látva , hogy elérhető telefonáltam melyet szinte azonnal felvett. Kedves hangon adott tájékoztatást a lehetőségekről é a helyszín elérhetőségéről. Meg is beszéltünk egy közeli időpontot.

Sokak által ismert kondorosi lakópark egyik lakása.a Megadott házszám pontos. A cím egyértelmű nem nagyon lehet eltéveszteni, viszont a parkolás nehézkes. Tömegközlekedéssel viszonylag könnyű meközelíteni. Viilamos stb. Közelmúltban épült lakópark.

A megadtt cím elől telefonon kaptam meg a bejutáshoz szükséges adatokat. A helyszín az xyz emelet egyik lakása.Szerintem többen rendelnek benne, de a diszkréció adott.Régebben már jártam itt,de másik szobában. A tetthelyen egy viszonylag vékony matrac a földön és egy fotelszerű ülőalkalmatosság a ruhának.Hát ez a része elég puritán a lakásnak. A fürdőben kád zuhanyfüggöny és száraz kilépő,valamint tusfürdő választék. Amit hiányoltam a szájvínek nem volt pohár, így kénytelen voltam a tenyerembe önteni és onnan szívtam fel mint az elefánt. Másik negatívum a kádból a víz nehezen folyik le.

Fannira a méretei miatt voltam nagyon kíváncsi.Hát a megadott paramétereknek teljesen megfelel.Aranyos kedves lány. A képeken látható szerelésben fogadott. Az egész lány apró és ennek megfelelő cicik és popsi.Kicsit meg is lepődtem, mert még soha nem voltam ilyen alacsony és vékony lánnyal.

Miután lerendeztük az anyagiakat , a szobában levetköztem majd fürdő. Lecsapattam magam majd visszatérve Fannival összegabalyodtunk állva. Finom csókok közepette lassan lehámoztam róla a lenge ötözéket és kezelésbe vettem a formás kis cickóit.A bimbói kezdtek szépen keményedni a tevékenységem nyomán. Ezután kértem helyezkedjünk kényelmesbe a matracon.Az időtartam rövidsége miatt nagy dolgokat nem terveztem.először én kényeztettem. Csók ami nagyon jó /nyelves/, majd a cicik kényeztetése után következett a vénuszdomb és rejtett kincsének felfedezése. Először finoman simogattam, majd egy újjal és nyelvemmel kényeztettem.Úgy éreztem tetszik neki , mert szépen nedvesedett. Kértem forduljuk 69 pózba amit készségesen és kedvesen fogadott.Fanni franciája lágy inkább barátnős. Pár perc után kértem a védőfelszerelést, mert éreztem nem sokáig birom. Ezután a kis apróság nyeregbe pattant és kiadós lovacskázás után telelőttem a gumit.Sajnos az idő rövidsége és az elgfoglaltságom miatt több pózt nem próbáltunk ki, pedig lenne a lányban potenciál ezekkel kapcsolatban.

Ha időt szán valaki a találkára szerintem nagyon jó dolgokat ki lehet hozni belőle.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.