Adrienn Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-04-02 08:50:13)

VTN-en kerestem meg, már aznap jóváhagyta. Korábban kerestem telefonon is, így tisztában voltam a részletekkel.

Parkolni tudtam az utcában, 6 után már ingyenes is. Körbejártam a lakóparkot az időpont előtt,erre szükség is volt mert az utca túloldalán van a bejárat.

Nagyon nem volt idő körbenézni. Új építésű lakópark, más lány is rendelt a helyszínen. Fürdő szép és tiszta, a helyszín rendben volt, bár a ruháim helye még ideiglenes helyet foglaltak el a szekrényben valamilyen zacskókra pakolva.

Adrienn egy számomra nagyon vonzó MILF, már régen vágytam egy ilyen nő társaságára. Szép sportos alkattal rendelkezik, sima bőre van.

Zuhany után egymáshoz öltözve az ágyon egy kis masszázzsal kezdte a játékot. Közben beszélgettünk erről arról. Mivel VTR-en jelentkeztem be egy extrát választhattam, ami a csók lett volna de szegény Adrienn épp kezdett náthás lenni ezért végén szájba opciót kértem. Neki is esett a szopásnak, szépen felszopott, akár ki is végezhetett volna. Szerencsére közben úgy helyezkedett be ülve hogy a széttárt lábai utat engedjenek az ujjaimnak. Átmentünk 69-be hogy benedvesítsem a terepet. Ezután gumit adott és szemből kezdtem ostromolni punciját. Elég hamar beindult a hölgy, markolta a fenekemet és biztatott közben. Utána kutyusba mentünk, egyik kezével masztizott és megjött a hangja, a farkam teljesen kitöltötte, szóvá is tette ezt a jó hírt, majd egy orgazmust élt át a látvány alapján. Az órát nem néztem de kértem hogy szopjon le, azonnal így is tett és kivégzett pár perc alatt. Nekem ment volna azonnal is de kintről a kolléganő telefonálása elvonta kicsit a figyelmemet.. Utána kicsit pihentem volna pár percet de Adrienn már elkezdte lehúzni a lepedőt és mondta, hogy egy menet van a programban. Ez mondjuk új volt nekem, na mindegy, mentem zuhanyozni. Cipő vétel közben még összefutottam a már nem telefonáló kollégával aki egy szál semmiben járkált örömömre. Mire a kocsihoz értem láttam, hogy még negyed óra lett volna a programból..

Elég kellemes együttlétben volt részem, Adrienn nagyon aktív az ágyban még úgy is ha velem zárja a napját. Ám a randi végi rohanás és a nem épp legjobb diszkréció miatt akinek ez fontos, annak emiatt vegyesek lehetnek az érzései.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.