Amy Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-04-02 08:50:34)

A klasszikus megoldást választottam, felhívtam! A Nyugatinál nézegettem a telefonomat, hogy ki elérhető a közelben Húsvétkor, ő az volt. Hívtam, felvette és gyorsan meg is beszéltük, hogy 30 percen belül tud fogadni.

Király utca a helyszín, ami parkolás szempontjából horror, de BKK-t illetően ideális. Metró a Deákig, onnan séta! Amy a pontos címet adta meg elsőre, amit könnyen megtaláltam.

Egy másfél szobás lakásban fogad. Nem végeztem környezettanulmányt, de szerintem ott is él. Nincs egyedül a lakásban, de nem kell megijedni, egy kiváncsi macska a lakótársa. Fürdőben egy férfi tusfürdő, nekem elég volt! Valószínű, hogy ez lehet a kedvenc illata, nem került szóba, de nem is lényeges. Kaptam tiszta törölközőt, tus, aztán irány a baszoba.

Ez talán az egyik legfontosabb rész! Korábban már voltam nála - 2-3 éve, és azokkal az emlékekkel és a fenti fényképekkel vegyítve volt egy kép a fejemben, hogy ki nyitja majd ki az ajtót. Az arc kérdés mindig szubjektív, valahogy másra emlékeztem, erre írják a nagyon rutinos MT-k, hogy szomszédlányos? Talán igen, nekem kevésbé jött be. A teste szép, formás, kisebb méretű, de aranyosan szép cicik. Ápolt, kedves hölgy.

Kényszerfranciára és popsira neveztem be. A franciát gumival kértem, szépen felhelyezte, majd lassan, de biztosan elkezdte vele dugni a saját torkát! Tényleg brutal! Próbáltam felvenni vele az ütemet, és néha ráfogtam a fejét, de csak óvatosan! Mennyi érzés volt!!! Elhittem neki, hogy ő is élvezi! Néhány perc után bedobtam az ötletet, hogy csináljuk fej lelógatva. Partner volt és néhány akrobatikus mozdulat után már úgy dugt@m a torkát, akadálymentesen!!! Amikor azt éreztem, hogy lassan jön a vég, átkértem magam a popsiba. Maradt háton fekve, csak megfordult, így szemből tettem be, könnyedén, akadálytalanul. Pár perc után egy párnát tettem a dereka alá, hogy még komfortosabb legyen a zakatolás. Ahogy intenzívebb és gyorsabb lettem, úgy lett hangosabb az ágy is … Nem tudom miért, de ez engem annyira zavar, kizökkent és keménység “vesztéssel” jár… Amy vette a lapot és sajnálta, hogy így alakult. Gumicsere után folytatódott a franciaóra és így is lett végem!

Amy nagyon kedves hölgy, komoly szexuális kisugárzással. Aki egy tabumentes kényszerfranciára vágyik, “komoly szopatásra”, az bátran tárcsázzon.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.