Dóri Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-04-02 14:11:51)

Az oldalon belső üzenetben történt az időpont egyeztetés, amit kértem egyből elfogadta VTR-es megerősítést használva. Korábban bővebb infót már kértem, az adatlapon szereplő vállalásai megfelelőek. Másik oldalon is hirdet, az elérhetőségi állapotot jelzi.

A megadott cím pontos. GPS ismeri, parkolásra érdemes időt hagyni (egyirányú utcák, várakozást korlátozó táblák, építkezések, stb), fizetős övezet (húsvét vasárnap nem kellett, így összeget nem tudok). BKV a főbb utcán villamos. Mester és Margaréta sarok... bocs tévedtem, Mester és másik virág sarok.

Társas ház a 2000-es évek elején a rehabilitáció során épült, nem luxus célból. A bejárati ajtó nehezen nyitható, a zár berreg, de kissé rángatni kell a bejutáshoz. Alacsony emelet, lépcsőt használtam, de van lift is az aggastyánok részére. A lakás tiszta, sok csukott ajtó, több szereplős (jelenleg ketten dolgoznak a mi örömünk érdekében). Fürdő tiszta, illatos, kádas zuhanyfüggönnyel (most pont hiányzott mert a tartó rúd "meghibásodott"). Sok féle tusfürdő (nem sajátmárkás termékek), több szájvíz, eldobós felespoharak. Puha, tiszta, jó méretű törcsi. A tetthely normál hálószoba méretű. Kétszemélyes ágy, tükrös gardrób (ágyból nem mozizható), két szék és kis asztalka. Hangulat fénynek földön elhelyezett színes led füzér. Az ágyon párnák a nagyobb méretűek (nem kell nyolcat a fej ill. bármi alá gyűrni). A matrac már nem új, de a célnak még megfelelő.

A csak retus képes hirdetőkkel szemben nincsen hiú ábrándom, mindenre felkészülve várom a találkát. A kiírt adatok néha segíthetnek. A korábbi megbízható íróktól származó beszik adják meg az alapbizalom 80%-át (köszönet érte!). Dóri egy fiatal, helyes arcú, teltkarcsú hölgy. Jó méretű, feszes, természetes mellekkel, formás kerek fenékkel rendelkezik. Fehér színű, selymes tapintású, tetkó mentes, tiszta és illatos bőrű. Huncut (kacér) tekintet. Fogadó szett a fotóin is látható "öltözék".

A lakásba lépést követően az ajtó mögül "kihúztam a zsákba macskát", összhatásra maradásra késztetett. Kézfogós-puszis bemutatkozás. Cipőimet az előtérben hagytam, minimális távolságra a már ott elhelyezett MT skarpija mellé. Dóri a szobájába kísért, felajánlotta a fürdő használatát ha igénylem, a kölcsönös tisztelet végett éltem a lehetősséggel (nagyon jólesett a hozzá állása, kb 30 perce fürödtem otthon és ezt jól felmérhette). Fürdő használat után az ágyra invitált, kiugrott a rucijából és szorosan mellém helyezkedett, arccal a lényeg felé, felső teste a combomon. Tökéletesen kézre esett mindene. Barátkozos beszélgetés közben simogattam mindenét, Ő közben a péniszemet fogta, időnként bekapta, szopogatta. Kellemesen hagolódtunk egymásra, így egyre több időt voltam az ajkai között, kellemesen franciázott amit szóban meg is dicsértem. Jelezte, hogy én is lehetek aktívabb. Megköszöntem a lehetőséget, de el kell, hogy szomorítsam én "FADARAB" vagyok... na innentől kezdve elszabadult a stand up együttlétünk 😁. Kölcsönösen hülyére röhögtük magunkat, közben kaptam gumit, síkosítót és belém ült. Forró és szűk punci, indult a lovaglása, a bimbóít nyalogattam, szopogattam, a melleit és a fenekét gyömöszöltem. Dóri jól mozog, a bimbói is megfelelően reagálnak és kellő dopping a nyögdécselése. Pózváltás misszibe, hogy tüzifa lehessek. Újabb röhögő hullám után felvettük az előírt pozíciót. Most én dolgoztam, ezalatt partnerem a melleivel foglalatoskodott és adta a mennyei hangokat. Ebben a helyzetben durrantam a gumiba. Tisztogatást követően az ágyon összebújva, egymást simizve beszélgettünk (Dóri fossa a szót, de jó hallgatni is). Nagyon vidám esténk volt, remélem kölcsönösen. Második fürdés szóba sem került, kitöltöttük az egy órát teljesen.

Ez egy BOLDOG óra volt, szexuális együttlét önfeledt vicces hangulatban. Egyikőnk sem vette komolyan, pont erre vágytam. Dóri tökéletesen igazodik a partneréhez erről engem 100%-ban meggyőzött. Jó volt, köszönöm! Pinokkió

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.