Zorka Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-04-30 08:57:09)

Az oldalon láttam meg a képeit. A telefont egyből fel vette és egy számomra alkalmas időpontot egyeztettünk.

Kocsival mentem. Én személy szerint egyből találtam helyet.

Lakás szép. A fürdőben mindent találtam amire szükségem volt. A szoba tágas. Van egy egyszerű àgy ami a célnak megfelelő.

Őszintén élőbben csodásabb mint a képeken. Kis csipkés köntösben várt. Szép, sportos alakja van. Tetszik a kis melle a seggét meg imàdom. Vannak pircingjei meg tetkói de ezek csak szebbé teszik a testét. Sima puha bőre van, mint a babáknak. Imádom! Szép szeme van, mosolygos

Megbeszéltük a rózsákat. Sajnos csak fél órat tudtam vele lenni. Elmentem fürdeni, majd fürdésből vissza térve meg kértem hogy feküdjön a hátára és kicsit én is kényeztettem. Majd én is kértem franciát és 5 perc után gumit is kértem mert annyira ügyes a technikája hogy nem akartam egyből az elején elsülni. Miszibe kezdtünk majd kutyába folytattuk mert látni akartam hátulról is làtni akartam a csodás seggét. Miútán elsültem kaptam törlökendőt és elmentem zuhanyozni. Annyirs finom volt egész idő alatt hogy vele megéri eltölteni egy fél órat is.

Aki szereti a vékony lánykákat akik tetováltak és van pircingje annak megéri hozzá menni.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.