Fanni Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-04-30 08:57:54)

Fannit már többször kerestem telefonon, harmadik alkalommal sikerült mindkét fél számára megfelelő időpontot találni. Fontos elmondani hogy egyszer sem vele beszéltem, egyszer egy idősebb hölgy ( amolyan telefonközpontos jelleggel) vette fel aki kimondottan bunkón adott tájékoztatást,és legtöbbször egy barátnője vette fel ő viszont mindig kedves volt. Még a bejáratnál is egy barátnő vette fel a telefont és kérte hogy várjak még 10 percet mert csúszás van.

Busszal és metróval is könnyen megközelíthető a helyszín. A parkolás is megoldható de fizetős, egy nagyobb bevásárló központ is van a közelben ott is lehet hagyni az autót. A cím pontos könnyű megtalálni.

Egy új építésű társasház egyik felsőbb szintjén van. Közepes méretű lakás, otthonos berendezéssel, sztem 3-4 lány dolgozik ott egyszerre. A szobában egy matrac van a földön, amin egy kellemetlenül kis párna van csak amit a fejed alá rakhatsz. A fürdő korrekt de semmi extra viszont minden higiéniai eszköz a rendelkezésre áll.

Őszintén szólva nem szeretném őt megsérteni, szóval ha olvassa ezt elnézést kérek nem ellene szól hanem az olvasókat szeretném tájékoztatni. A képek nem tükrözik a valóságot semmilyen értelemben. Amit a képek alapján elkepzelsz biztos hogy nem egyezik meg azzal amit élőben látni fogsz. Ennek ellenére egy vonzó formás kimondott csinos arcú lányról van szó akire nagy igény lenne a valós külseje alapján is de a fotók vagy régiek vagy szándékosan vezetnek félre. Élőben szerintem teltebb, molettnek még nem mondanám, de elég széles csípője és kimondottan masszív felépítésű hölgy. A bőre a képeken sokkal barnabb, ezért előzetesen felmerült bennem kétely a származásaval de élőben teljesen sima fehér bőre van semmi kétely. Az arca szerintem egyedi, csinos kimondottan természetes hatású.

A két kényeztetés között került rá sor. Összességében a randi legjobb része volt. A közepesnél kicsit erősebben jól átdolgozott. Sajnos talpmasszázsra nincs lehetőség. Ami miatt jó masszőrnek gondolom, hogy a masszázs kb 40 perce szempillantás alatt elszállt. Azt gondoltam az idővel játszik de nem, tényleg elrepült közben az idő, eszerint nagyon ellazultam a kezeitol. Közben nagyon jó beszélgető partner, teljesen nyitott és őszinte. Talán a lányok közül ezen a téren ő volt az egyik legjobb beszélgető partner.

Két kenyezetetesre került sor , melyek kb ugyanúgy néztek ki. Sajnos elkell mondanom, hogy ebben a tekintetben csalódtam. Nagyon keveset használja a száját kb 80% csak kéz. A francia közben nem megy melyre, az ezredesemet egy elég masszív rohamsisak koronázza, ennek a töveig is alig ment le. Miközben monoton mozdulattokkal próbálja a kezével kitoretni a vulkánt, elég mű hanghatásokat hallatt. Nekem ez túl természetellenes volt és nem a pornós hangulatot adta hanem inkább kellemetlen érzést okozott. Úgy emlékszem nfvsz nincs a repertoárban de lehet ezzel kapcsolatban tévedek.

Én sajnos csalódtam az előzetes várakozásokat tekintve de lehet én voltam túl álmodozó. Nekem ár érték arányban nem volt megérős a találkozó. Még egyszer elnézést tőle, tényleg nem szeretném megbántani, mert egy csinos hölgy aki teljesen kifogástalanul állt hozzám és remek vendéglátó volt, de sajnos nem az én ízlésem.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.