Niki Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-04-30 08:59:40)

Telefonon hívtam föl Nikit aki szerencsémre az első csörgésre felvette. Mivel másnapi időpontot kértem így az egyeztetés is simán ment. Ha jól emlékszem akkor reggeli időpontra érkeztem.

A Párkány utca Árpádhíd felőli oldalánál található a cím. Én autóval mentem, a parkolás nem okozott gondot.

Tiszta illatos panel lakásban fogadott Niki. A fürdőszobában Megszámlálhatatlan tusfürdő, szájvíz, és egyéb kozmetikumok voltak kitéve. A törölköző frissen mosott, illatos és hatalmas.

A második a felérve nyitott ajtó fogadott. Niki az életben ha lehet ilyet mondani még szebb mint a képeken. Mondjuk a tetoválásaim kicsit meglepődtem de azok is ízlésesek voltak így utólag azt mondom olyan Nikis, olyan vidám. Egy kétrészes igen szexi együttes volt rajta ami még jobban kiemelte a hibátlan alakját. Melletti gömbölyűek és kemény ek, dereka vékony popsija kerek. Éppúgy mint a fényképeken.

Határozott erős mozdulatokkal átvettem gyúrva. Egyetlen porcikám sem maradt ki belőle. Én balga rossz irányba tartottam a fejem így csak a masszázs vége felé vettem észre, hogy mellettem ott volt egy nagy tükör ahol csodálhattam volna a beavatkozást az elejétől fogva.

Miután végzett az izmokkal szólt térdeljen fel és pucsítsak. Kicsit nevetségesen éreztem magam ebben a pózban. Viszont sokáig ezzel nem volt időm ezzel foglalkozni mert elkezdődött az amiért valóban jöttem. Hihetetlen profizmusa vette kezelésbe a hátsó kijáratot. Mindezt tette olyan profizmussal, hogy a hangom is elakadt. Miközben nyelvvel izgatta az ánuszrózsákat, hol elől hol hátrahúzva verte a farkam. Nincs kis szerszámom de azt mind a szájában tudtam. Fergeteges franciája egyszerűen ellenállhatatlan. A amikor úgy érezte, hogy már nem bírom tovább akkor lassított a tempón és szólt feküdjek a hátamra. A lábaimat feltolta, Majd elkezdte használni fürge ujjait. Egyszerre ingerelte a prosztatámat, szopta a farkam és játszott a golyókkal. Hát ezt sokáig nem bírtam. Hihetetlen jó érzés volt így szerettem volna még tovább nyújtani. Niki pontosan érezte meddig mehet el. A végén gejzírként tört belőlem elő az élet nedve. Ekkor mellém feküdt és megvárta míg a szíve résen helyre. Ekkor megtisztogatott és ismét hozzám bújt. Kis beszélgetés után irány a fürdő.

A legkomolyabb szolgáltatást kaptam amit az ember elvárhat. Csak ajánlani tudnám mindenkinek.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.