Alexa Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-04-30 18:49:44)

A kora délutáni órákban úgy láttam, hogy a napom második fele rendelkezésre áll egy kis lazításra. Alexa képein megakadt a szemem, a bemutatkozása is szimpatikus volt számomra, és mèg bővebb info is adott. Minden klappolt, így telefont ragadtam, pàr csörgés után felvette. Kedvesen, nyugodt hangon beszélt hozzám, hamar egyeztettünk időpontot, pár óra múlva már mehettem is. Az extrák kapcsán abban maradtunk, a helyszínen térjünk vissza rá, majd alakul.. Én csak úgy szeretem igénybe venni ezeket az eshetőségeket, ha velem együtt a partner is kedvét leli bennük.

Békásmegyer. A belvárosból 20 perc kocsival, BKV-val is megoldható szerintem. Az utazásért cserébe könnyű és ingyenes parkolás jár. Az utcában a házszám jól látható, nem kell keresgélni.

Átlagos panellakás a célnak megfelelően berendezve, mégis otthonos. Tökéletes tisztaság és rend, finom illat, hangulatfények már az előszobában. A fürdőről is ez mondható el, egyszerű de tiszta, panellakáshoz illő méretű, benne kád zuhanyfüggönnyel. Több tusfürdő áll rendelkezésre, plusz szájvíz üvegpoharakkal

A bemelegítő funkcionális információk után jöjjenek a lényeges részek. Nincs arcos kép, így különösen megnyugtató és lelkesítő volt az első pillantás, mit Alexára vethettem. Csodaszép szív alakú arc, finom vonások, nagy zöldesbarna szemek, melyekből mélyen intelligens tekintet árad. Középhosszú szőke haja frissen és illatosan foglalta arany keretbe a gyönyörű arcot. Hogy a szubjektumot kissé kézzelfoghatóbbá tegyem: elhittem volna simán, hogy az amerikába települt magyar televíziós műsorvezető (GE)közeli rokona. Fekete, testhez simuló ruhája kiemelte a képekről már sejthető csodás női testet, a karcsú derekát, hangsúlyos kebleit, kerek popsiját. Első pillantásra pattant a szikra köztünk, bemutatkoztunk és két finom puszival üdvözöltük egymást. Szabadkozni kezdtem, hogy bár nem szokásom üres kézzel érkezni soha sehova, de sajnos a pontos érkezésemet kockáztattam volna egy kitérővel. Megértően mosolygott, majd Ő is szabadkozni kezdett, hogy már több mint egy órája, hogy kaját rendelt, de még nem ért ide, így bármikor kopoghatnak. Ezt még ki sem mondta, már meg is érkezett a futár. “Átveszed?” -kérdezte Alexa. (Ebben a szexi ruciban mégsem mutatkozna a futár előtt ha már itt vagyok.) “Persze” - feleltem, majd ajtót nyitottam és átvettem a csomagot, becsuktam az ajtót, majd azzal a lendülettel viccből a csomagot a táskámba raktam. “Hé, az az enyém” - szólt rám Alexa. Jót nevettünk ezen a spontán jeleneten, majd levettem a cipőmet és követtem a szobába Alexát. Amíg levetkőztem végig beszélgettünk, olyannyira belemerültünk, hogy a fürdőbe is velem tartott..

A randi végén került rá sor. Érezni, hogy Alexa tanulta a masszázst, tudja milyen mozdulatot miért végez. Kellő erősséggel átgyúrt, nagyon jól esett. Akinek a találkozók ezen szegmense is fontos tényező, jó helyen jár Alexánál.

Visszatértünk a fürdőből, megálltunk egymással szemben. Szavak nélkül is tudtuk, hogy nem lesz itt masszázs, legalábbis most még biztosan nem. Mélyen belenéztem azokba a hatalmas barna szemekbe. Átöleltem ezt a gyönyörű Nőt, majd finoman puszilgatni kezdtem a nyakát, vállát, arcát és szép lassan érzéki csókban forrtak össze ajkaink. Eleinte lágyan, aztán egyre hevesebben simogattuk egymás testét, majd Alexát magamhoz öltöztettem, vagyis vetkőztettem. Ahogy megláttam gyönyörű, elképesztően kerek, formás melleit, térdre rogytam és a velem fejmagasságban lévő kebleket markoltam, simogattam, csókoltam ahol értem. Egy ráutaló érintéssel a csípőjén jeleztem Alexának, hogy ideje vízszintesbe kerülnünk. Fölé kerekedtem, hosszan csókolóztunk, majd nyakát, vállát, kebleit habzsolva eljutottam lapos hasán át a szexi köldök piercingtől délre eső területekre. Lehúztam a harisnyáját, a bugyiját, majd finom puszikat ejtettem belső combjaira, szeméremdombjára. Tettem így pár kört, közben pár centiről néha ráleheltem gyönyörű kincsére, amit aztán mostmár szép lassan birtokba vettem ajkaimmal. Először lassan, majd intenzívebb nyelvcsapásokkal próbáltam örömet okozni Alexának, figyelve egyúttal reakcióit. Viszonylag hosszan kényeztettem így, később az ujjamat is bevetve, minden percét élveztem, főleg azt a percet, amikor Alexa láthatóan és hallhatóan elérkezett oda, ahova nagyon szerettem volna, hogy eljusson. Amíg pihegett, csókolgattam gyönyörű testét, majd melléfeküdtem. Rámnézett, csókolóztunk, aztán elindult a számon, nyakamon, mellkasomon keresztül, hogy kegyetlen visszavágót rendezzen odalent. Gondosan végigszeretgetett mindent az ágyékom környékén, majd magába szippantott és egy nagyon érzéki franciával folytatódott rendkívül szerencsés találkozásunk. Határozott de mégis finom mozdulatokkal, aktív nyelvmunkával kényeztetett. Mikor éreztem, hogy már nincs sok hátra, felálltam, Alexa előttem térdelve folytatta áldásos tevékenységét. Egyre nagyobbakat sóhajtottam, Alexa kicsit rágyorsított és hatalmasat élveztem a szájába. Megszűnt körülöttem minden, csukott szemmel próbáltam talpon maradni, majd rápillantottam Alexára, aki előttem térdelve nézett fel mélyen rám azokkal a csodaszép szemeivel. Letörölgetett, majd egymás mellett feküdve beszélgettünk, cirógattuk egymást, csókolóztunk és néztünk egymás szemébe sokszor és hosszasan..Átléptünk egy más dimenzióba, az adott tér és idő megszűnt létezni körülöttünk..

Egy gyönyörű arcú, formás testű, intelligens, érett gondolkodású, kifinomult stílusú, érzékeny és érzéki NŐ Alexa, akivel a szellemi, lelki és testi együttlét legmagasabb fokai élhetőek át. Boldog és szerencsés vagyok, hogy beengedett a világába, én nagyon szeretek ott lenni.. Azóta is.. Sokszor.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.