Giulia Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-04-30 23:18:28)

Giulia szexpartner hirdető reagálása:

Köszönöm soraidat! Varlak maskor is szeretettel! G.

Giulia szexpartner beszámoló:

Viberen kerestem fel őt, és végül telefonon erősítettük meg a részleteket. A telefonban nagyon megnyerő hangja volt. Mindent letisztáztunk, és lefixáltuk az időpontot

Én Tömegközlekedéssel érkeztem, de bőségesen volt parkoló a környéken, szóval autóval is könnyű elérni őt. Gps-el nagyon egyszerű odatalálni. Nem is lehet igazából eltéveszteni a címet.

Egy nagyon korszerű új építésű házban található. Igényes lakás. A fürdő tiszta, illatos törölköző, többféle tusfürdő, valamint szájvíz volt elérhető. Ideális volt a randi felkészüléséhez. Az ágy puha, és illatos lepedővel volt leterítve. A lakásban nagyon jó illat volt. Nyugtatólag hatott rám. Én nem találtam semmi olyat, ami kifogásolható lehetett volna. Igaz nem is nagyon figyeltem a lakás állapotát, mert a partnerem le vett a lábamról.

A külseje teljes mértékben megfelel a képeken látottakkal, annyiban más, hogy a valóságban sokkal szebb. Gyönyörű hosszú lábak, vékony testalkat, nagyon szép cicik, és csókolni való mézédes ajak. Ami megfogott benne, az mégis a teljes összkép, ami ajtónyitástól elém tárult. Ízig vérig egy igényes, és önmagára nagy mértékben adó, és odafigyelő lányt ismertem meg benne. Öltözködés szempontjából annyit tudok leírni nektek, hogy kértem hogy legyen nagyon csinos, és úgy is fogadott engem. Gyönyörű fekete ruha, magas sarkúval, és amit külön kértem, egy nagyon szexi harisnyával.

Megérkeztem a címre, telefonáltam neki, és kérte, hogy kellene neki még pár perc. Vártam, majd megcsörgetett. Visszahívtam, elmondta a kódot, és hogy hol találom meg őt. A lakáshoz érve bekopogtam, majd hallottam, ahogy a magas sarkújával az ajtóhoz ér. Kinyitotta az ajtót, és én beléptem. Forró ölelésekkel, és pár puszival kezdtük a megismerkedést. Leültünk a konyhában az asztalhoz, és váltottunk pár szót, hogy oldhassuk a bennem lévő zavarodottságot. Beszélgetés közben figyeltem, és éreztem, hogy igazán figyel rám. Szemkontaktus a teljes beszélgetés alatt megvolt. Be invitált a fürdőbe, és ő addig a szobában előkészítette az ágyat. Végeztem a tusolással, és beléptem hozzá a szobába. Lefeküdtünk az ágyra, és egymást cirógatva beszélgettünk tovább. Nem tudtam megállni, hogy ne csókolgassam a vállát, és a nyakát. Higgyétek el nekem, a bőre selymes, és nagyon jó érzés csókolni, és megérinteni. Elkezdtünk komolyabban belemelegedni egymás testének izgatásával. Lekerült a törölköző, és érzékien vette kezelésbe az akkor már izgalmi állapotban lévő férfiasságom. Csókok hada, simogatások hada, és végül neki adtam mindenem. Felém kerekedett, majd beolajozta a szép ciciket, és úgy kezdett tovább játszani a férfiasságommal. Ezután jött egy isteni francia, amit nagyon élveztem. Átmentünk 69-be, és úgy folytattuk a kalandozást. Éreztem a testének minden rezzenését, ahogy csókolni kezdtem a combját belül, majd megcsókoltam azt a gyönyörű, és csábító vénuszdombját. Éreztem, ahogy a nyelvemmel izgattam, hogy belemozdult, amivel azt mondta nekem, "abba ne merjem hagyni a dolgot. Ezután ő került a kényeztetés középpontjába. Gyönyörű Vénuszdombját nyalva, és simogatva kényeztettem tovább, míg éreztem, hogy elélvezett. Ezután került fel a gumi, és folytatódott a móka tovább. Meg kell mondjam, hogy nagyon jó érzés volt már maga az is, ahogyan a gumit felhelyezte. Szájjal helyezte fel, és egy pillanatra sem éreztem, hogy foggal hozzám ért volna. Misszionárius pózban kezdtük, és itt meg is állnék. Nem a beszámolóval, hanem maga az érzés miatt. Srácok a szerelembarlang annyira forró volt, hogy szó szerint úgy éreztem, mintha nem is lett volna rajtam óvszer. Szóval iszonyat jó volt behatolni, és bebarangolni a szerelem barlangját. Váltottunk egy pózt, és átment lovacskázásba. Hmmm. Nagyon élveztem, ahogy meglovagolt, és úgy is lett végem. A végén levette az óvszert, megtisztogatott, és kaptam egy érzéki lazító masszázst mind 2 combomra, közben pedig beszélgettünk. Isteni a masszázsa, kényeztető, gyengéd, és élveztem ahogy csinálta. Az utolsó pár percet még azzal töltöttük, hogy összebújtunk, és hátulról kifli pózban öleltem magamhoz. Aztán irány a fürdő, egy gyors zuhany, és sajnos jött a búcsú, amit nagyon nem akartam. :( Végül is egyszer minden jónak vége szakad.

Engem teljesen elcsábított, és rabul ejtett a külseje, és igazából a belső tulajdonságai is. Azt éreztem, hogy igen is élvezi amikor megérintem, és élvezte a kényeztetésem. Mi maradt meg bennem? Erre nehéz válaszolni, mert aki volt már nála az tudja, hogy a kisugárzása, a külseje, a belső tulajdonságai mindenkit képes elvarázsolni. Ami viszont engem igazán megfogott, és soha nem fogom elfelejteni, az a nagyon forró ölelés, amit bőségesen megosztott velem.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.