Evelyn Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-05-02 10:16:27)

Evelyn szexpartner hirdető reagálása:

Kedvesem! Nem mindennapi randi volt ez és milyen jól meg is írtad 🤗 Nagyon kíváncsi voltam, mi fog a harisnya szaggatásból kisülni, és úgy érzem, nagyon izgalmasra és izgatóra sikerült 🤗 Nagyon hálás vagyok a besorolás miatt is! Nagyon várom, hogy legközelebb mit csinálunk 😘 Puszillak addig is

Evelyn szexpartner beszámoló:

Evelynt nagyon könnyű elérni, akinek nem sikerül, az konkrétan nem is akarja. Sokszor online az oldalon, így mostanában belső üzenetben kommunikálunk. Ezt a randit viszont az előző találkozásunk végén, személyesen egyeztettük. Az időpontot később üzenetben pontosítottuk, és VTR-en tettünk pecsétet közös elhatározásunkra.

A belváros szívében járunk, így leginkább a tömegközlekedést ajánlom. A Ferenciek terére kell eljutni, erre számtalan lehetőség adott. Az autóval érkezők szánjanak időt parkolóhely vadászatra. Nincs ebben semmi ördöngösség. Nekem lassan bérelt helyem lesz a Pollack Mélygarázsban, mindig van hely, és onnan 10 perc séta az élmények birodalma.

Bejutás általános  módon, telefonon kapott kód és itiner alapján. A nagy belmagasság miatt sok lépcsőre kell számítani, így inkább a liftet javaslom. Fent, a megadott emeleten résnyire nyitott ajtó mögött Evelyn vár. Cipő az előszobában marad, a többi cuccnak és ruhának bőven van hely a szobában. A fürdőben minden tisztálkodási szerből bőséges választék fogad. A zuhanyfülke mellett a karnyújtásnyira találod a tiszta, illatos törölközőket. Szájvíz kétféle a legismertebb márkából, a kis üvegpoharat Buddhától kell kölcsön kérni. A szoba hangulatos, halk zene szól, az ágy kényelmes. Az egész lakás természetes fénnyel megvilágított, a fürdőt a délutáni napsütés ragyogja be.

Evelynnek nincs takargatnivalója, bájait  ebben a fényben tárja elénk. Sötét haja most hosszú, kívánatos alakját képei jól visszaadják, arca, mosolya szebb, mint amit a fotói alapján elképzeltem magam előtt. A cicik formája és tapintása is messzemenően valósághű. Puncija simára borotvált. A 20-23. képein nylon harisnyanadrágot visel, ezek a fotók mozgatták meg a fantáziám.  Egy csinos kis köntösben fogadott, amely láttatni engedte kebleit, és természetesen egy áttetsző nylon harisnyanadrág volt még rajta. És már megint nem viselt bugyit...;)

Siettem is vissza a fürdésből. Állva kezdtünk csókolózni, kezeinkkel kalandozni egymás testén. Be-besimítva a köntös alá, majd lentebb haladva a punciját simogattam hosszasan, néha leguggolva lábai közé fúrva a fejem, csókolgattam is, úgy, a harisnyán keresztül. Aztán a köntöst ledobva Ő guggolt elém és adott ízelítőt francia tudásából. Hamarosan az ágyon fekve folytattuk ezt, mert közben simogatni szerettem volna. Ahogy szopott, én simiztem a punciját, vagy a harisnyán keresztül nyaltam, de volt, hogy megkértem, masztizzon a harisnyába nyúlva. Nekem ez csodás látvány volt, az érzésről nem is beszélve. Tulajdonképpen ezért jöttem, meg ami ezután következett. Az izgalmam tetőfokára hágott, először oldalt fekve a harisnyás combjai közé tettem be a szerszámot, közben a bokájánál kezdtem lyukakat szaggatni a harisnyába. Meglehetősen fel voltam izgulva, szóval ezekbe a lyukakba többnyire bedugtam a farkamat is, és megjárattam a vádlijánál, combjainál a harisnyája alatt. Szinte minden lyukat megdugtam, közben Evy néha kézzel izgatta a farkam a ráfeszülő harisnyán keresztül. Még a popsiján is téptem egyet-kettőt. Aztán már nem bírtam tovább, egy határozott szakítással a puncit is felszabadítottam a harisnya rabságából. Itt többször kellett alakítani a nyílást, hogy megfelelő helyre kerüljön, de ez mit sem von le az élvezetből. Pláne hogy egy kimondottan nedvessé vált kéjbarlangot találtam. Evelyn pikk-pakk felruházott, és így először hagyományosan szemből szeretkeztünk, néha megmártózva a tekintetében és csókjaiban. Majd kutyusba fordulva folytattuk, közben kezeimmel a harisnyán tépett lyukakon benyúlva simogattam a lábait, fenekét. Megpróbáltam a végén az oldalt fekvő pózt is, de az igazat megvallva addigra  elfáradtam, és a gumit levéve hanyatt dobtam magam, és néhány perc múlva ebben a lusta pózban, a szájában ért a  gyönyör. Rehidrálás után elégedetten állapítottuk meg, hogy alapos munkát végeztünk minden téren, aztán hosszas  eszmecserébe kezdtünk, Evelyn ebben is kiváló partner. Olyannyira belebonyolódtunk az érintett témákba, hogy amikor feleszméltem, már csak fél óránk  volt hátra, viszont nem akartam kapkodni, és a legnagyobb nyugalommal inkább a beszélgetés folytatását választottam. Úgyis lesz még következő alkalom.

Az összkép nagyon pozitív, hiszen minden részlet úgy történt ahogy szerettem volna. Evelyn jó fej, partner volt ebben a bolondériában. Persze, hogy megyek még, és legközelebb is kitalálunk valamit. ;)

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.