Alexa Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-06-09 01:06:47)

Nagyon kedves volt a telefonban, nagyon jól lehet vele beszélgetni , legszívesebben le sem raktam volna a telefont.

Lehet autóval is menni ,de nem ajánlatos . A ház mögött ugyan van egy parkoló ,de nagy szerencse kérdése a parkolás.

Az épület maga a jó száz éves lehet kívülről , beleül maximálisan felújított . A lakás egy pici ékszerdoboz , minden patent . Itt meg sem fordul az ember fejébe , hogy a tisztasággal és a renddel foglalkozzon , magától értetődő.

Gyönyörű , szép magas lány . Arca tökéletes és természetes , szeme huncut csillogású. Az egész megjelenése a karcsúságot tükrözi , tökéletesen arányos . Mellei gyönyörű formájúak és tökéletes tartásúak , imádtam őket. Amibe még szerelmes lettem azonnal a csodás lábai és a tökéletes formájú popsija.

Egy végtelenül kedves, vagány csajszi. Lazasága és természetessége, hamar feloldotta kis feszültséget ami bennem volt . Azért ebbe a közös zuhanyzás is nagy szerepet játszott. Varázslatos érzés volt a hozzám tapadó nedves melle miközben szappanozta a testemet. Már ez pont elég volt ,hogy úgy álljon a farkam mint a győzelmi zászló! Gyors törölközést követően a szobába be, és folytatás az ágyon. Mondjuk, az elején átbeszéltük , hogy mit szeretek, mit nem . Franciával indította az utamat a csodák világába , nagyon jól ért a fokozatossághoz . Ügyesen vitte fel a libidószintemet. Nem vadul , érzéki és változatos franciája. Nagyon kívántam ,hogy Én is kényeztethessem . Át is fordultunk kölcsönösbe , csodaszép látvány fogadott ami gyorsan arra ösztökélt , hogy bele is kóstoljak. Inspirálólag hatott mindkettőnkre a másik kényeztetése. Amikor már a gerjedelem csúcsán jártam kértem , hogy legyen az enyém . Gyors gumizás és már missziben is találtuk magunkat . Ami tőlem és a csípömtől tellett megtettem , közben az arcát figyeltem , élvezte .Aztán mindkettőnk kedvencére váltottunk . Fejét a párnára rakta , és szépen feltolta a popsiját , és már csúsztam is a szűk puncijába. Tényleg így a legjobb , itt már jobban domináltak az ösztönök . El is kapott a hév minket amig el nem élveztünk. Kevés volt a vele töltött óra , sajnos a hosszabbításra nem volt időm , pedig nagy kedvem lett volna hozzá. A következő randi biztos két órás lesz.

Teljesen átszellemültem éreztem magam vele , mint egy tökéletes nyaralás .

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.