LARA Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-06-09 01:08:20)

LARA szexpartner hirdető reagálása:

Köszönöm szépen a beszámolót!😊 Az utolsó két mondatért meg külön köszönet🥰🥰

LARA szexpartner beszámoló:

VTR és telefon. Nulladik pillanattól mindkét kommunikációs csatornán érződik, hogy nem átlagos, hanem nagyon értelmes hölgy van a túloldalon :)

Hungária körúti forgalom nem gyorsítja az odajutást autóval. Másik opció az 1-es villamos rengeteg megállóval, no meg nem a legjobb környéken a szomszédos megállókat tekintve. Parkolás viszont a Kerepesire merőleges (zsák)utcákban egyszerű, végtelen mennyiségű hellyel.

Régi épület, nem iroda, hanem teljes lakóház, de napközben nem volt semmi mozgás. Harmadtucatnyi emelet, lift van, lakás lifttől pár lépésre. A lakás régebben lehetett felújítva, de teljesen kultúrált. És ami fontosabb, tiszta. Besötétített terek, kellemes félhomállyal és fényekkel, így teljeskörű ingatlanfelmérést nem végeztem, de a cél sem ez volt. Fürdő tiszta, szoba tiszta, friss lepedő, látszik, hogy Lara nagyon-nagyon igényes. Egy barátnő dolgozik még a lakásban, vele nem találkoztam, sőt, a hangját sem hallottam, ami szintén jól mutatja, mennyire profin kezelik a vendégeket a lányok, illetve Lara.

Mint a képeken, teljes alakos és arcos egyaránt van, nincs zsákbamacska De bomba csaj van! És élőben még hozzájön a mosolya és kedvessége.

Megérkezés, bemutatkozás, megegyeztünk, hogy maradhatok és maradni is szeretnék, irány a szoba. Átbeszéltük a dolgokat, meddig maradok (vtr extra idő), kaptam törölközőt, majd Lara mondta, hogy utánam jön ő is, ezért jött az ötlet, hogy miért nem megyünk együtt a fürdőszobába. Gyorsan egyeztetett a barátnőjével az előbbi időtartam fixálás miatt, majd közös zuhany következett. Már itt is nagyon kezdeményező, incselkedő volt, jó randira volt kilátás. Szobába visszatérve először masszázsprogrammal kezdtünk, hasamra feküdve, ahol idővel már-már erotikus mozdulatok is olajozták a hangulatot, majd hátamra fordulva végképp. Hatalmas plusz, hogy Lara egyáltalán nem kapkodós, nagyon érzéki és profi. Idővel itt is erotikus irányba fordult a dolog, hamar felállt a zászló árbóc, majd roppant jó francia következett. Közben már én is viszonoztam hol cici, hol punci simogatással vagy popsi markolászással. Lara franciáját a végsőkig is el tudtam volna viselni és nem csak ha fegyvert fognak a fejemhez :-) de az idő haladt, pláne jóllétben rohamosan és más terveim is voltak. Akció következő felvonása kutyusban vette kezdetét, Lara kitolta bomba popsiját, én pedig forró és nedves puncijába illesztettem finoman a kőkemény farkam, amit hanghatásokkal visszaigazolt, jól és jó helyen vagyok. Eleinte finomabban, majd kicsit tempósabban csattogtunk, Lara lejjebb helyezkedett így más szögből is folytattuk. Éreztem, hogy még pár lökés és itt a vég, ezért gyorsan fordultunk. Lara háton, széttárta lábait és most szemből tárult elém a gyönyörű csupasz puncija. Újra becsusszantottam a kemény farkamat, különböző váltott lábpozíciókkal, turbóztuk az együttlétet, a végső hajrát pedig hagyományos misszionáriusban. Hatalmasat élveztem a punciban a gumiba, majd nem rohanva, mosolyogva szétváltunk :-)

Megkockáztatom a legjobb lány talán az oldalon a tapasztalataim alapján. Messze a legértelmesebb, legkedvesebb és tényleg a vendégért van. 5 csillag.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.