Gréti Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-06-09 01:09:35)

Pár hete már figyelgetem a hirdetését, szemezgetek a képeivel, mostanra érett meg bennem a látogatás. Fenntartásaim voltak a korával és a tetoválásaival szemben. Tévesen alkottam róla profilt....Kiderült, hogy egy nagyon cuki, fiatalos, kedves nő, aki a vendéglátástól kezdve az erotikán át a léleksimogatásig mindenhez kiválóan ért. Pozitív csalódás volt, nem is hittem, hogy ilyen nagyon jó lesz vele.

Üllői út és a Nagy körút sarok. Onnan kell átevickélni a korzóra. Annak a végéig elsétálni. Ott jobbra lesz majd egy modern épület.

Liftből jobbra ki, aztán be a szemközti folyosóra és annak az utolsó lakása ajtaján kopogtattam halkan. Gréti jött elém és sietve engedett be a több kezelővel felszerelt lakás konyha felé eső egyik szobájába. Megkérdezte, hogy milyen fényt szeretnék a szobában. Ugyanis távkapcsolóval lehetett a helyiség világítását szabályozni. Én a vörös színt választottam. Megmutatta, hogy hová tehetem le a ruháimat, és hogy majd szivacson fogunk majd hancúrozni, ha jó leszek a masszázs után. Ezután egy hengerbe tekert, tiszta törölközőt vett elő és a fürdőszobába kikísért. Megmutatta nekem, hogy ott mi, hogy működik, és hogy mit és hol találok. Majd kiment. Ahogyan a tusolással végeztem és indultam volna vissza a szobába, akkor vettem észre, hogy ő végig az ajtó előtt várakozott egy pohár friss vízzel a kezében, hogy még véletlenül se fussak össze senkivel. Vendéglátásból és fogadtatásból csillagos ötössel indított.

Fantasztikusan jól néz ki. Fogadó öltözete minden báját bemutatta nekem, már az ajtóban. Fekete színű fehérnemű szettet viselt, ami a popsija és cicijének kerekségét jól kirajzolta. A teste annyira fiatalos, olyan jól karban tartott, hogy húszas éveit kezdő lányok is mind megirigyelhetnék a csodás formáit. Állítólag a rendszeres sport és a tudatos táplálkozásnak köszönhető ez az ideális alkat. Helyszínen én karcsúbbnak éreztem, mint 54 kg (inkább 49). Sehol egy grammnyi súlyfelesleg. Kocka has, szálkás kar, izmos láb, kerekre formált fenék. Cicik hozzáadott mesterséges cseppformát tartalmaztak, amivel még dekoratívabbá tették a megjelenését. Tetoválások a képeken erőteljesen látszanak. Ez érdekes, mert a helyszínen, ez már fel sem tűnt, hogy mennyi. A pozitív energiái, az erotikus kisugárzása és a bájos mosolya mindennél nagyobb hangsúlyt kapott, csak azokra figyeltem. Tündöklő nézése és ápolt fogazata és bájos kuncogása maradt csak meg, na persze közvetlenül csak a szenvedélyes erotika után.

Nagyon jó ötlete volt a masszázzsal kapcsolatban. Azt javasolta, hogy üljek a szivacsra elé és ő majd jön hátulról, mint a fodrász és jól megnyomkodja majd a vállamat és a csuklyás izmaimat. Ez olyan frissítően hatott rám, úgy lelazított, hogy még otthon is órákkal a kezelés után is éreztem a kellemes hatását. Nem hittem volna, hogy ilyen jól tud masszírozni Gréti, és hogy ekkora erővel képes majd átgyúrni a testem felső részét. Kondizás mellékhatása lehet, hogy ilyen jó az ujjainak a szorítása. Közben annak is örültem, hogy hagyott időt bőven ismerkedni. Személyisége is jelesre vizsgázott nálam.

Amikor vége lett a masszázsnak szembe fordultunk egymással térdelve és átöleltük egymást. Nyakába pusziltam párat, ő is az enyémbe, majd csókolózásba kezdtünk. Húzott magához, intenzíven simogatott közben. Mellei a mellkasomba fúródtak. Erre válaszként az én férfiasságom is feléledt és csendesen a köldökéhez nyomódott. Párszor megmasszírozta a kispajtásomat a tenyerével, majd mondta, hogy helyezzem magam kényelembe. Ehhez párnákat tett a fejem alá és puszikkal elindult a dákeszom felé. Az a vékony nyaklánca, arany szív medállal, ami rajta volt az nem akadályozott semmiben. Franciául egészen jól tud. Lágyan cumikázik, nem túl erősen szív. Változatosan adja elő, pózokat cserél közben. Kezét is szívesen használja közben, amivel még izgalmasabbá tette a folyamatokat. Amikor szemből franciázott, akkor a szemkontaktust is felvette. Nézett és mosolygott közben rám. Zacseszre is ráment, azt is leápolta szó nélkül. Még mielőtt kivégzett volna és is kényeztettem őt. Helyet cseréltünk, most ő feküdt hanyatt és a lábai közé várta a fejemet. Puncija szép, ápolt, borotvált. Feneke alá nyúltam és mintha egy szelet dinnyét majszolnék úgy emeltem a számhoz az édes ölét és úgy kezdtem bele az orális játékomba. Beletelt pár percbe, mire egymásra hangolódtunk és kiismertem, hogy mi esik neki jól. Az ujjazás biztosan nem, amúgy minden mást szívesen fogadott a kölcsönösség színpadán. Amikor már csípőből ő tekergett, ő diktálta a tempót, akkor már biztos voltam benne, hogy jó az irány. Jöttek is a rángások és a hullámzások. Combjai közé szorította a fejemet és a hajamba túrva húzott a puncijához a végjátékban. Azt mondta, hogy ez most nagyon jól esett neki,és megköszönte a kitartásomat. Törölközőmbe megtöröltem az arcomat és felkészültünk az én boldoggá avatásomra. De előtte még egy kis krémmel bekente a brémet és a melleit és egy nagyszerű mellszexszel kedveskedett. Aztán persze jött a fentebb említett cumiszervíz második felvonása. Aminek a végén a szájai közé élveztem egy nagyot. Végig a szájában tartott és amikor már nem pumpált a farkam többet, nem jött több spricc, csak akkor kezdte meg a romeltakarítást.

Gréti kellemes meglepetés volt nekem. Sokkalta jobban néz ki, mint a képeken, pedig azokon is látszik, hogy mennyire szép arcú egy dögös milf. Vendég centrikus hozzáállását fiatalok elleshetnék tőle. Példásan fogadott és foglalkozott velem a teljes ott létem alatt komfortosan kiszolgált. Aztán a többi, főleg az erotikus rész amire célzok, de a masszázs is, az annyira lenyűgöző alakítás volt tőle, hogy azokra nem is találom a legmegfelelőbb szavakat. Biztosan visszamegyek még hozzá, minél hamarabb ha tehetem, mert annyira jól éreztem magam vele. Kívánom őt újra és újra.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.