Evelyn Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-06-09 01:13:24)

Evelyn szexpartner hirdető reagálása:

Kedves! 🥰 Nagyon örülök, hogy találkoztunk! Biztos vagyok benne, hogy legközelebb már jobban fog menni a egymásra hangolódás 🤗 Nagy szeretettel várlak vissza! Puszillak

Evelyn szexpartner beszámoló:

Pár nappal a tervezett randi előtt telefonon kerestem, nem vette fel, nyilván elfoglalt volt. Nem sokkal a harmadik keresés után megcsörgetett. Visszahívtam, a kért időpont és időtartam neki is megfelelt. Kérte, hogy folytassuk VTR-en. Ennek részemről sem volt semmi akadálya, két perc alatt megvolt mindkettőnk részéről a személyes üzenetben történő megerősítés is. A VTR adta a pontos címet.

A Ferenciek tere és az Astoria közötti egyik mellékutca eleje. A címet közösségi közlekedéssel érdemes megközelíteni, hisz a belvárosban csak a kivételesen szerencsések találnak szabad parkolóhelyet. A cím egyértelmű, eltéveszthetetlen. Sokemeletes, nagy belmagasságú lakásokkal teli régi bérház.

Pontosan érkeztem, telefon, kód, bejutás. Evelyn csak az emeletet adja meg, a lakás számát nem közli. A liftet érdemes igénybe venni, megérkezve, a liftből kilépve, balra tekintve láthatjuk a résnyire nyitott ajtó mögül integető kezet. A helyszín egy polgári lakás, az előszobában cipő levétele után léptünk be a tetthelyre. Gyönyörűen berendezett szoba, kényelmes ülőhely a vetkőzéshez, franciaágy az akcióhoz, sok hangulatos kiegészítő tesz barátságossá a helyet. A fürdőben kád és zuhany is van, megtalálunk minden kiegészítőt (hatalmas törölközők, tusfürdők, dezodorok, szájvizek ...) ami a felfrissüléshez szükséges.

A képeknek teljesen megfelel, adatlapján feltüntetett adatok valósak. A képeken tetoválásait kitakarta (diszkréció), de szép, ízléses tetkói vannak. Arca helyes, amit meg kell jegyeznem szemüveges és a szemüveg a randi alatt is fenn marad, amit – szemüveges lévén – teljes mértékben megértek, hiszen látni kell. Mint írja, a cicik szilikonosak, de csodásak! Formájuk remek, méretük megfelelő, éppen elférnek egy tenyérben. Markolászhatók, gyúrhatók, egyáltalán nem érezhető művi voltuk. A bimbók egy kis törődés hatására hamar megduzzadnak, állnak – imádni valók.

Egy órás masszázsra mentem. Evelyn egy lazán összefogott köntösben fogadott, bemutatkoztunk, két szájra puszit is kaptam. A cipő levétele után léptünk be a szobába. Ott szokásomhoz híven rögtön átadtam kis ajándékomat – örült neki – és a megbeszélt rózsacsokrot is elhelyeztem a kis asztalon. Ezt követően az ágyra ülve egy kis ismerkedős beszélgetésbe kezdtünk simogatásokkal téve izgalmasabbá az elhangzottakat. Pár perc után vetkőztem, Evelyn kikísért a fürdőszobába majd magamra hagyott. A közös pancsi lehetséges, csak előre szólj, hogy szeretnéd. Gyors zuhany, törölközés, dezodor és szájvíz használat után tértem vissza a szobába, ahol mindketten megszabadultunk a felesleges textilektől. Evelyn az ágyra invitált, ahol kezdetét vette a masszázs. Úgy emlékszem olajat használt, de én a beszélgetésre figyeltem, a szakszerű masszázs számomra a háttérben zajlott. Evelyn jó beszélgetőpartner is, érdeklődő, de nem tolakodó és nem rejti véka alá határozott véleményét sem. A testmasszázs végeztével szólt, hogy megfordulhatok. Kérésemre előbb én kényeztettem Őt. Símogetás, néhány csók után a szenzációs ikreknél kötöttem ki. Egyiket tenyérbe fogtam, markolásztam, a másikat csókoltam, nyalogattam, a bimbót szívtam. Amikor itt kijátszottam magam a tükörsima babapuncit vettem nyelvelés alá. A csiklót sikerült rejtekéből előcsalogatnom, Evelyntől visszajelzéseket is kaptam, de a csúcsra nem sikerült eljuttatnom. Cseréltünk. Hanyatt feküdtem, partnerem előbb 69-ben fölém, majd később lábaim közé helyezkedett és belekezdett francia nyelvleckéje előadásába. Bólogatott rendesen, néha mélyebbre vette, olykor kezezett, de csak nem akart összejönni a katarzis. az ágy mellé álltam, Evelyn oldalt, könyökére támaszkodva az ágy szélére feküdt és így franciázott tovább, de a siker most is elmaradt. Nem az Ő hibája volt, hogy így elhúzódott a végkifejlet, én voltam fáradt. Végül prosztata masszázst (extra) kértem és a két inger együttes hatása meghozta a megváltó kitörést. Hagyott lenyugodni, majd megtisztogatott. Csak egy gyors zuhanyra maradt idő, öltöztem, búcsúcsók, kölcsönös jó kívánságok és kiléptem a forróságba.

Evelyn kedves, korrekt teremtés, jó szolgáltató, de úgy érzem elsőre nem volt meg a teljes összhang közöttünk.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.