ADRIENN Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-06-11 10:11:55)

Telefonon hívtam , aznapra kértem időpontot. Gyakran kezeli a többi lány telefonját is, de most őt hívtam és őt is kértem hancúrozni. Szinte mindig találunk nekem időpontot rövid határidővel is.

2. kerület, a Mechwart ligetnél. 4-6 villamossal közelitettem meg, parkolni amúgy hétköznap nem lehet egyszerű a közelben.

Régi bérház második emelete, lift van, de lépcsőn közlekedem. Szalon feeling , de jó az elosztása, a furdő szerintem a leggyengébb pontja a lakásnak de a célnak ez is megfelel. Van több tusfürdő, szájvíz , törölköző előtte , utána. A szobák sötétek, hangulatvilágítással, bőrkanapéval, masszázspaddal.

Dögös Milf, kedves arccal és nagy szilikonmellekkel. A fogadoruhája mélyen kivágott piris egybedressz, piros magassarkúval. Nem nádszálkisasszony, de jó érzés fogdosni, csöcsörészni. Puncija borotvált, zárt, kellemesen szűk. Hátán nonfiguratív tetkó, talán ez nem illik annyira hozzá de már megszoktam. A kiírt kor stimmel, de pár évet azért letagadhatna. Fürdés után általában meztelenül vár, hacsak nem kérem, hogy húzzon fel valami fehérnemüt vagy tangát. A képek retusáltak, de egyáltalán nem túlzóan

Nos ez nem nagyon szokott lenni. Most sem volt. Felfekudtem háton a masszázspadra, és megkértem , hogy masszírozza meg kicsit a combjaimat , ez azért jó mert közben a kezeimet már tudom használni, illetve a látvány is jobb így mint hason fekve. Olyan 2-3 percig bírja, aztán bő olajos kezeivel már simogatja is a farkam.

Szóval Adrienn ilyen; ha nem figyel az ember azonnal a kezében vagy a szájában találja magát. Mindkettőt fantasztikusan csinálja amúgy. Pár perc cicis , kezezős kényeztetés után felmászik rám a padra, 69-es pózban, jól karbantartott pináját nyalásra felkínálva. Mindketten mohón faljuk a másikat, Adrienn jó mélyen eltüntet, vadul szopja a brét. Egyebkent jellemző rá a pornós/ barátnős szopás váltogatása, talán a köpködés ami még feldobhatná. A franciája egyébként szerintem sokat fejlődött az idők során. Nagyon érzi , hogy éppen mire van szükségem, és hát érezni, hogy imád szopni. Szinte teljesen eltünteti, nem simán , küzd azért vele de nagyon érzéki az egész mutatvány. Kb 10 perc francia után lemászik rólam, állva smárolunk, közben ujjazom a nedvesre nyalt szűk pinát. 2 ujjal nem is nagyon szoktam nekiesni, 1-re is szépen reagál. A végén aztán letérdel elém az egyik oldalat nagyon érzékien szopja- nyalja a másik oldalat simogatja, én meg a vállára-nyakára spriccelek.

Régi vendége vagyok, minden alkalommal maximális kielégültséggel távozom tőle. Adrienn egy igazi profi!

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.