Lina Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-06-11 08:40:03)

Először a másik konkurens oldalon láttam meg a hirdetését Linának. Hívtam a megadott számon, amit rövid időn belül fel is vett. A bejövő hívásokat dispatcher lány kezeli, amivel nekem személy szerint nincs gondom. Korrektül tájékoztatott a lehetőségekről, majd végül találtunk olyan időpontot, ami mindenkinek megfelel. Nekem nem volt ezzel semmilyen fennakadás. Igazából ide, ehhez a részhez nincs is más különleges, story értékű hozzáfűzni valóm.

A helyszín a XI. kerületi OMV kút környéke. Szerintem tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, bár ez utóbbinál a parkolás necces lehet. Én végül az egyik környező utcában raktam a paripát. A parkolóhely vadászat miatt érdemes előbbre kalkulálni az érkezést. Aki tömegközlekedéssel szeretne odamenni, annak valószínűleg a 47, 17, 41, 56-os villamosokat dobálja majd a sors, no meg a google algoritmusa. Az intézmény maga az OMV kúttal szemben lévő új építésű társasház komplexumban található. Én magam is nem egyszer jártam már itt. Nem mondom, hogy sokszor, csak azt, hogy ha meglátom ezt az épület együttest, akkor már néha alapból is képes vagyok izgalomba jönni :)

Maga a helyszín szerintem teljesen rendben van. Nincsen túlgondolva de nem is igénytelen. Igazából egy teljesen átlagos társasházbeli több szobás lakás. Az előszobában fogas található, cipőkanállal (ami jó, hogy van). Mással nem találkoztam és nem is hallottam mások ténykedését. Az már elsőre feltűnt, hogy ügyelnek a tisztaságra. A fürdő a masszázsszoba, előszoba is teljesen OK volt. A fürdő kádas, amihez végre! egy olyan hely, ahol van zuhanyfüggöny! (Kis kitérő: rengeteg helyen ez nincs. Csak tudnám, hogy miért nem? Félnek tőle a masszőzök? Elvárják, hogy ne pacsáljam ki a vizet zuhizás közben, ami érthető de akkor miért nincs zuhanyfüggöny. Most komolyan! Ezen a pár ezer forintos tételen kell spórolni?) A mosdónál szájvíz + hozzá kis, műanyag egyszer használatos poharak + valami dezodor féle volt. A masszázsszoba sincs túl gondolva. Kellemes félhomály volt az elhúzott sötétítős függöny miatt de gondolom ez nem lesz senkinek sem probléma, mivel senki sem szeretne élő bemutatót tartani a szomszédoknak. A masszázs egy francia ágyon történik, ami szerencsére elég kényelmes. Tudjátok, nem az a gerincroppantó kemény borzalom. Természetesen a szoba része volt még egy ruhainas + egy hosszabb komód vagy mi. Node! Nem belső építészeti kurzuson vagyunk. Ugorjunk a következő fejezetre!

Lina az egyik képen látható több részes fehérnemű szettben fogadott. Bevallom nagyon jól állt neki. Valóban 30 éveiben járhat. Kifejezetten szép, karcsú alakja van. Száján szerintem egy kis szájfény volt, ami nem volt sok csak annyi amennyi kell. A szemeiben van egy kis huncutság. Sötét barna gomb szemei vannak. Gyönyörű, viszonylag nagy szilikon mellei ami nekem a gyengém.. Popsija is rendben volt. Egy szó mint száz: Akinek a képeken bejön, az élőben sem fog csalódni :)

Végül ezt tettük a program második részére. A masszázsa igazából nem túl erős de nem is az a bárgyú maszatolás. Nekem bejött. Kifejezetten kellemes az érintése. Nagyrészt a hátamat masszírozta de kérésre átgyúrta a combjaimat, majd a vádlikra is rátért egy kicsit. Masszázs közben egész jól elbeszélgettünk általános, hétköznapi témákról. Más, egetverően érdekes dolgot ebben a részben nem tudok hozzáfűzni.

Kérésemre ezzel kezdtük. Gyengéden elkezdtem simogatni a csipőjénél, kissé magamhoz húztam majd a nyakánál puszilgattam. Igyekeztem nem lerohanni rögtön az elején bár az ingerem erre meg volt :) Kértem, hogy vegye le a melltartóját, amit meg is tett. Ekkor finoman puszilgatni kezdtem a melleit. Ez után az ágyra fekve folytattuk. Az ekkorra már harckészültségben álló ezredest kezdte izgatni a melleivel. Persze ez nem egy olyan erős inger mint a FR no de a látvány! Az mindent megér :D Ekkorra már a bugyiját is levette majd kértem, hogy húzzunk gumizoknit a franciaórához. Ezt meg is tette. A FR nagyon kellemes volt. Csak néha segített rá kézzel. Közben sokszor felvette velem a szemkontaktust. A végén az utódok a gumiban végezték. Szerintem lehetett volna cicire is de ezt most én így kívántam. Ez után következett a masszázs rész.

Lina egy nagyon kellemes személyiség. Pont annyi huncutság van benne amennyi egy ilyen helyzetben kell. Lehet vele beszélgetni és érezhetően figyel a vendég visszajelzéseire. Emellé jól is néz ki, úgy ahogy a képein. Bátran ajánlom :)

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.