Tessza Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-06-11 08:40:18)

Tessza szexpartner hirdető reagálása:

Szia! Köszönöm szépen a beszámolót! Ahhoz képest, hogy első írásod szerintem nagyon jól sikerült! Informatív, kellően lendületes, nem túl rövid, nem is túl hosszú. Nekem tetszik! A randink is nagyon tetszett 😘 jól éreztem magam! Várom a következőt! Mikor is? Ja, igen, holnap 😋 Sok puszi!!

Tessza szexpartner beszámoló:

Hirdetéseket böngészve találta Tesszára, ki már azóta Tesszikon. Telefonon hívtam, talán 3. csöngésre fel is vette, igazi kellemes hang és a bemutatkozott nevemen köszönt vissza. Ez eléggé ritka. Gyors időpont és randi időtartam egyeztetés, majd vártam az a napot, amikor megpillanthatom.

Autóval mentem, pestet viszonylag jól ismerve nem okozott gondot a megtalálás. Parkolásnál igazi szerencsém volt. Több szabad parkoló is volt, de ez nem mondható el mindig és minden időpontban ezen a részen. A megadott cím tűpontos, sőt a kamerarendszer miatt még csengetni sem kell. Olyan mint a sorompós parkolóház, melyben regisztrálva van az autód. Szerintem BKV-val simán elérhető 5-10 perces egészségügyi sétával.

Lakásba belépve kellemes illat és egy Tündér fogadott, aki később fenevad, vadóc majd kellemes társalgópartner lett. Higiénia? Miután felszedtem a padlóról az állam belépés után, simán étkezni lehetett volna. Patyolat- ez a megfelelő szó. Tücsi rendben, sőt a második zuhanyzáshoz szintén újat kaptam. Tusfürdő egy egész sor, mely szépen körberakva a kád peremén. Folyékony és krémes szájápoló, pohár és kefe segédeszközzel. Az action helyszín kellemes, világos, amerikai konyhás. Kellemes ágy és egy pontosan megfelelő magasságú dohányzóasztal.

Csinos ruhában és magassarkúban fogadott, mely a zuhanyzásom ideje alatt eltűnt. Csak a melltartó maradt, deréktől lefelé pőrén. Kitakart arccal hirdet, habár nem kellene( tudom a diszkréció). Gyönyörú arc, mámorító mosoly, melyben a csábító- elkaplak- enyém leszel- formák jelentek meg. Gyönyörű mell melyet a fotón megjeleníthetne, diszkréciót félredobva. A fotós összes képe mely a popsit tartalmazza torzított lencsével készült. Azt a popsit amit Tessza bemutat, na azt nem lehet fotózni, azt látni, érezni kell. A fotó nem adja vissza a látványt. Példátlan.

Fürdőből kilépve a világítási kép megváltozott a szobában, kellemesen besötétített, de hangulatvilágítással kiemelve azt, hogy egy tündér vár a dohányzóasztal és az ágy között. Apró simogatás, egy kis bók, amiben szerettem volna mindent beletömöríteni, de nem lehetett, mert megcsókolt. Úhh, na innentől kezdve váltott át csabító üzemmódban, úgy éreztem, hogy ez a Nő csak rám várt. Csók, simogatás, kézvándorlás, majd hirtelen megfordítottam, hogy lássam a popsi formáját. Pucsítva rámtolta magát, így a látványról a tapintásra tettem a fókuszt. Mögötte állva melleit, hasát, karját, majd kezem elfáradva a szeméremdombon megpihent, de egy pillangó került utamba a domb után. Belesimítottam a pillangó szárnyak közé aztán mégegyszer, még kétszer és "szegediesen szólva" mégötször. Hirtelen visszafordult velem szembe Tessza, felrakta az egyik lábát a dohányzóasztalra, majd szemembe nézve határozottan mondta, hogy használd az ujjad. Úhh, micsoda felvezetés, gondoltam, ha ez így megy tovább, kevés leszek ahhoz hogy ennek a gyönyörű Nőnek kellemes órát szerezzek. Nem tudom mi történ odalent, mert közben hevesen csókolóztunk, és rövid idő múlva apró remegések rázták a testét. Ágyra parancsolt, majd olyan kényeztetés vette kezdetét, mely az apró csókoktól a teljes eltüntetésig zajlott, a technika miatt a környék nem maradt szárazon de épp robbanás előtti állapotban. Hát ezt valahogy viszonoznom kellett, így gyors helycsere, és technikát lemásolva apró csókokkal indulva nyakán átsuhanva néhány puszit ledobva bimbók állták nyelvem útját azon a két gyönyörű mellen. Hát elidőztem ott is, aztán mielőtt nyelvem megszúrták volna a bimbók, melyek egyre nagyobbak lettek, tovább haladtam csókok hátán a pillangóhoz. A sóhajok és csípőmozgás tökéletes visszajelzés volt, hogy a barlang és lepke közti gyors nyelvvágta eléri célját, mely egy testremegésben érte a végkifejlet. Mire kettőt pillantottam már Hercegnőm guggolva, a felgumizott rudamon volt. Gyors poziciócsere és már popsiját markolva húztam magamra kutyusban. Hát a látvány elhozta azt a bizonyos ködöt, így dirr- durr véget is ért a játszma. Utána kellemesen elbeszélgettünk, ami annyira jól sikerült, hogy a randiidő lejárt. Többet kaptam, mint amit vártam első randitól.

Tesszetra egy olyan Nő, akivel nemcsak társalogni, de érzelmes és vad pillanatokat is meg lehet élni abban az órában vagy órákban. Egy randi nem randi két randi fél randi, sok randi, na az igazi élmény! Bízom benne, hogy még sok ilyen randink lesz.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.