Egyetemistalány Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-06-11 08:40:51)

Egyetemistalány szexpartner hirdető reagálása:

Kedvesem! Te is remekeltél, mostmár az egyik kedvencem vagy❤️

Egyetemistalány szexpartner beszámoló:

Itt az oldalon írtam neki, Ő SMS-ben válaszolt. Elfogadta az időpontot. Majd én a VTR-n keresztül is megerősítettem. Szóval nagyon könnyű vele az egyeztetés.

VTR-ben jön a pontos cím, így könnyen lehet tervezni. GPS ismeri, odavisz. Parkolás egyszerűen ment, ahol én megálltam ott több hely is volt. Tömegközlekedőknek a Lehel tér a cél. És onnan egy pici séta.

Lakás pici, de most is tiszta volt. Törölköző tiszta, friss, és nagyméretű volt, panaszra nincs ok. A kád peremén találtam vagy 8-10 tusfürdőt, és a mosdónál bekészítve 2 szájvíz. Ez is rendben!

A képeken Ő van. Ez szubjektív, de szerintem ha valaki meglátogatja, nem fog csalódni. Szép nő. Most szőkés-barna haja volt, és műszempilla is felkerült. A lábai teljesen simák voltak. Műköröm, szilikon cici nincs. Nemcsak szép, de jófej, és laza.

Az utcáról hívtam a pontosan a megbeszélt. Beengedett, adott emeletre fel, és már bent is voltam a lakásban. Utcai ruhában fogad, mert ki kell jönnie a folyosóra, hogy beengedjen. Pici dumcsi, majd irány a fürdőszoba. Alapos megtisztulás után a szobába lépve már az ágyon várt meztelenül. Apró csókokkal indítottunk, majd kértem, hogy feküdjön a hátára, mert kényeztetni szeretném. A punci sima, finom, és jól reagál a nyalásra. Lehet látni, hogy élvezi, apró sóhajok, nyögések formájaban ad visszajelzést, na, meg néha verbálisan is. Ténykedésemet siker koronázta... Utánna én következtem, isteni szájával felkeményített. Ez nem pornós francia, hanem az igazi, odaadó barátnós verzió. Ha az ember kéri, akkor a golyókkal is foglalkozik. Néhány perc francia után jött a gumihúzás. Lovaglóban egyeztünk meg, és jól tettem! Óvatosan beleült, majd mozgott egy picit de közben rámhajolt, és finoman, barátnősen csókolt. Együt mozogott velem, amit nagyon szeretek. Így ebben a pózban próbáltam meg húzni az időt, majd elsültem. Nem sietett, nem ugrik le egyből megvárja, hogy az ember "észhez térjen". Pihenés közben simogatással egybekötött beszélgetés. Majd a szájába vett, és gumiképes állapotban hozott, és gumi fel! Most a kutyust próbáltuk meg, elképesztő látvány ahogy bepucsít. Most is először finoman kezdtem, majd egy erősebben, tempósabban folytattam, aminek láthatóan, és hallhatóan örült. Itt is velem mozgott. Nem akartam kisúszni az időből, így már más pózt nem erőltettem, így lett végem. Totálisan kifacsart. Utána még gyorsan lezuhanyoztam, majd mindenféléről dumáltunk. Az ajtóig kísért, és csókkal engedett el. Elképesztő, felejthetetlen élmény! Köszönöm!

Többször voltam már nála, de ez volt idáig a legjobb találkozásunk. Valahogy egymásra tudtunk hangolódni. Ez 100% barátnő feeling volt.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.