Tessza Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-06-11 08:44:34)

Tessza szexpartner hirdető reagálása:

Szia! Köszönöm a beszámolót! Nos hát, ami igaz az igaz, hogy engem valóban könnyű orgazmusig repíteni, főleg franciával, na de kérem szépen háromszor???!! Ejjjjha én csak ennyit mondok 😍😋 Nagyon jól éreztem magam!! Várlak máskor is! Puszi!!

Tessza szexpartner beszámoló:

Előző héten pénteken küldtem VTR-en időpontot amit elfogadott. Randi napján felhívtam, hogy halljuk egymás hangját.

Térképen megjelölt hely egészen pontos. Autóval mentem, parkolást meg se próbáltam a környéken, Corvin garázsban álltam meg onnan egy bő 10 perc séta. Metro Üllőin, villamos Mester utcában, tehát közösségi közlekedés is ok.

Mini lakás: nappali+konyha és egy fürdőszoba. Célnak maximálisan megfelel, jó, nem nyekergős ágy a tett helyszíne. Fürdő is ok. Nincs kiállítva a fél DM tusfürdő választéka, az a 2-3 féle bőven elég.

Nagyon bejött Tessza! Amikor ajtót nyitott egy a fotóin szereplő testhez álló (talán bőr) nadrágban (bugyi nélkül), magassarkúban és egy csíkos blúzban fogadott. Majd a későbbiekben magassarkú combfix, melltartó szettre váltott, a bugyi lemaradt.

Miután letettem cuccaim még a fogadó szettjében volt kis ölelkezés. Nadrágon keresztül simogattam popsiját és punciját, ekkor már kezdett szűk lenni nadrágom. Kaptam törölközőt, elmentem tusolni. Mire visszaértem már a combfixes szett volt rajta. Állva csókolóztunk, ölelkeztünk hosszan. Farkam már ettől kőkemény lett, de mivel én voltam a vendég szerettem volna megköszönni, hogy fogadott és én kezdtem kényeztetni gyönyörű punciját. Ágyra döntöttem, vízszintesben is folytattuk a csókolózást de indulni kellett lefele. Tenyérbe illő melleinél időztem kicsit majd, tovább vándoroltam puncijáig. Fantasztikusan szép és finom puncija van. Óvatosan kezdtem nyalni, de gyorsan sikerült ráérezni, hogy is jó neki. Nem sokkal később el is élvezett. Mondta is, hogy franciával nem nagy feladat csúcsra juttatni. Ő következett, velem szembe lábaim közé helyezkedve kezdett franciásan kényeztetni. Nagyon jól csinálja, eleinte használta kezét de amikor már olyan kemény volt kukac, hogy megállt magától már csak szájjal csinálta és majdnem tövig sikerült bekapnia. Pár perc után le is kellett állítani mert nem az érdemi randi első 10 percében akartam elmenni. Gumit húztunk majd beleült, variálta a lovacskát, felegyenesedve, rám borulva csókolózva és guggolva is meglovagolt. Fordultunk kutyusba, megmarkoltam fenekét és úgy dugtam mintha nem lenne holnap. Lehasalt és úgy folytattam kifulladásig. Amikor elfáradtam hanyatt feküdtem és kértem végezzen ki franciásan. Sikerült is kifacsarnia rendesen. Muszáj volt pihenni egy kicsit, beszélgettünk simogattuk egymást csókolóztunk. Kezdett éledezni kukacom, ezt érzékelve Tessza finoman elkezdte verni majd kellemes szopásba kezdett amivel maximális keménységet értünk el. Újra gumi és megint lovacskával kezdtünk, majd fordultunk misszionáriusba. Ebben a pózban sokat időztünk, variáltuk. Volt, hogy egymáshoz simulva magába húzva szexeltünk, volt, hogy feltámaszkodtam és úgy dugtam, a vége felé már gyors tempóban amit élvezett. Kifulladásom után megint szájjal végzett ki. Előző szünethez hasonlóan beszélgetéssel, simivel, csókokkal regenerálódtunk. Volt még 20 percünk a másfél órából, Tessza megkérdezte menni fog egy harmadik? Próba cseresznye. Mondtam neki ne kíméljen. A maradékot is kiszívta belőlem 5 perc alatt. Zárásképp megkérdeztem mit szólna ha végül én kényeztetném. Benne volt, lendületes franciával sikerült csúcsra vinnem. Randi végeredménye: Tessza - Aero987: 3:2

Aki barátnőfeelinget keresi annak tökéletes választás Tessza. Ár érték arányban több mint megérős kategória.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.