Franciska Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-06-11 10:13:03)

Franciska szexpartner hirdető reagálása:

Köszönöm szépen kedves és részletes beszámolódat és méltatásodat. :) Örülök, hogy egy igazán kellemes élményt szerezhettünk egymásnak, én is köszönöm. :) Várlak szeretettel máskor is. :)

Franciska szexpartner beszámoló:

Telefonon hívtam, elsőre felvette. Elmondta a részleteket, már ekkor kedves és segítőkész volt.

Tömegközlekedéssel egyszerűen oda lehet jutni. A cím is könnyen megtalálható.

A lakás egy régi bérházban van, viszont maga a lakás modern és szépen berendezett. A fürdőszobában van tusfürdő és szájvíz, a hálóban pedig egy nagy és kényelmes franciaágy.

Franciska egy csodás nő, úgy, ahogy van. A kiírásnak megfelelően jó magas (bár ő meg azon lepődött meg, hogy ő még magassarkúban is kisebb nálam 😉). A kitakarástól ne tartson senki, gyönyörű arca van. A szemeivel rabul ejt, a mosolyától pedig jobb kedve lesz az embernek. Csodás cicikkel és formás popsival rendelkezik a hölgy.

Amikor megérkeztem, személyesen is bemutatkoztunk egymásnak. Megmutatta, hova rakhatom le a cipőm és a ruhám. Majd adott egy törölközőt és elkísért a fürdőszobába. A kötelező tisztálkodás után beinvitált a hálószobába. Állva elkezdtük simogatni egymást. Majd közelebb húztam magamhoz és csókolóztunk. Isteni a csókja, finom és lágy, abszolút barátnő feeling, közben még egymás nyakát is csókoltuk. Ezt hosszú percekig csináltuk, majd megfordítottam és hátulról is elkezdtem csókolgatni, közben levetette a ruháját, én kicsatoltam a melltartóját és előkerültek a cicik. Szép cicijei vannak nagy bimbókkal, amiket élvezet volt szopogatni, csókolgatni. A hosszan tartó állva kényeztetés után hanyatt feküdt az ágyra. Levettem a bugyiját és elém tárult a menyország. Elkezdtem kényeztetni a nyelvemmel először lassan, amit élvezettel fogadott. Majd egyre hevesebben, aminek hatására megremegett és elkezdett sóhajtozni. Majd cseréltünk, én feküdtem hanyatt, Franciska pedig egy csodás franciában részesített. Nem gyors, erős, pornós technikával, pont ellenkezőleg lassan, finoman kényeztetett, amiből a golyók sem maradtak ki, közben pedig szinte folyamatosan volt szemkontaktus. Majd gumit kértem és először ő lovagolt meg szembe. Nem az volt a célja, hogy gyorsan kivégezzen, ezt is lágyan, finoman, érzékien csinálja. Itt is végig mélyen a szemembe nézett, ami nagyon izgató volt, közben néhány csók is elcsattant. Majd misszionárius póz következett, én is lassan kezdtem, majd egy kicsit intenzívebben csináltam, közben csókolóztunk is. Végül lehúztam a védőfelszerelést, az utódok pedig Franciska testén landoltak. Tisztálkodás után egy jót beszélgettünk, Franciska személyében egy okos, értelmes és jó humorral megáldott nőt ismertem meg. Sajnos az időnk a végéhez közeledett, felöltöztem, egy utolsó csók és távoztam.

Kedves Franciska! Nagyon köszönöm ezt a csodás órát! A mielőbbi viszontlátásra!

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.