Szilvia Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-06-11 10:13:17)

Telefonon hívtam először kb. 11.00-kor, másodszor 13.00 körül, harmadszor 14.30-kor, ekkor sikerült elérnem, már azt hittem, nem lesz aznapra hely, de a délután 4 órás talit lefixáltuk.

Vár alatti fő úttal párhuzamos utca, pofon egyszerű odatalálni, bár én budapesti vagyok, könnyen beszélek. GPS-t nem használok, ha ismerem a környéket, most is így volt, meg már jártam is Szilviánál. Az említett fő úton azt hiszem az 5.sz. busz jár. Szombat lévén a parkolás egyszerű volt, hétköznap tuti, hogy tele a környék (mármint autóval, nem szabad parkolóhellyel).

Földszinti lakás, utcára néző ablakkal, de a redőny persze el volt húzva. 3 helyiség van: a szoba, ahol a masszázs történik, egy előszoba-konyha egyben, meg a fürdő. A szoba galériás (ott nem voltam fent). A félhomály miatt sokat nem láttam, meg igazából a vetkőzésig a masszőrt szoktam sassolni, nem a lakberendezést. A ruhámat valami világos színű bőr vagy műbőr kanapéna tettem. A fürdőszoba izléses, modern, tusfürdő 3-4 féle. Most előre szólt, amit itt néhányan korábban leírtak, hogy óvatosan a zuhanynál, mert nehéz beállítani a vizet.

Szép arca van, jó mellei (közepes méretűek, nem lógnak és kemények), meg jó feneke, nem nagyon tudok mit hozzáfűzni. Inkább a természete az, ami a képeken nem látszik, én azt érzékeltem, hogy visszafogott, de nekem ez egyrészt alapból szimpatikus, másrészt fáradt voltam, így végképp bejött. Fekete köntösszerűségben fogadott, tusolás után, amikor visszajöttem, még rajta volt, hason feküdtem és igazából nem is láttam, hogy masszázs alatt lekerült-e ez a ruhadarab.

Kb. 2,5 éve egyszer jártam már Szilviánál, visszaolvastam a korábban írt beszámolómat és először úgy gondoltam, igazából most is ugyanazt tudnám írni kb., és bemásolom ide egy az egyben, de az nem lett volna fair. A koreográfia hasonló volt a korábbi látogatásomkor tapasztaltakhoz: alaposan végigment mindenen, hát, váll, karok, derék, fenék, lábak. Nagyjábó ebben a sorrendben. Erősnek mondanám (de nem fájdalmas), szakszerűnek tűnt, de igazából nincs összehasonlítási alapom csak masszázzsal foglalkozó hölgyekkel. Nekem nagyon jól esett, a héten olyan fizikai munkát végeztem, hogy a vállam-nyakam nagyon be volt állva, sokat segített. Ja, majdnem kimaradt: a masszázs masszázságyon történik

Az igazi masszázs végeztével még mindig hason fekve a gyúrás átment simogatásba, izgatásba, ez a rész nem tartott sokáig, mert 2-3 percen belül megfordulhattam. Ekkor már csak egy bugyi volt rajta. Fej alá párna, hogy jobban lássak, majd egy finom kézi levezetés következett. Közben simogattam, ahol értem, a melleket, fenekét mindenképp, puncihoz próbáltam nyúlkálni, de nem forszíroztam erőszakosan a dolgot. A kézi izgatás hatására pár perc múlva lőttem egy hatalmasat. Először ő ment ki a fürdőbe, addig betakart, kicsit pihentem, el is bírtam volna aludni.

Az én kritériumaim szerint Szilviánál nincs negatívum: egyedül fogad, kellemes környék és lakás, szép arc, visszafogott természet, minden eredeti rajta, tetkóra sem emlékszem. Ráadásul nekem az is szimpi, hogy kb. 3 éve ugyanazon a helyen van, nem ugrálgat. Azt sajnálom, hogy csak kézi levezetés van, de ne legyen az ember telhetetlen.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.