Léna Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-06-11 15:08:37)

Piros oldalon jelent meg előbb a hirdetése, még Adriana néven. Első próbálkozásra sikerült elérni telefonon. Kedves, mélyen búgó hangja volt, tájékoztatott mindenről amit érdemes volt tudni, pár órával későbbre beszéltük le a találkát.

XIII. kerület, de viszonylag könnyen megközelíthető rész. A házszám becsapós, mert a több épületből álló társasház utolsó épülete volt a befutó pontosítást követően, oda meg kellett még pár percet sétálni parkolás után.

Emeleti lakásban fogadott Léna, az otthonos berendezések láttán egyértelmű volt ez a saját lakása, nem pedig a célnak kialakított zug. Ettől kicsit közvetlenebb, jól sikerült randis érzések fogtak el, mint amikor a lány felhív a lakására “egy kávéra” a randevú végén. A lakás maga ízlésesen berendezett, jól tükrözik Léna személyiségét az apró dekorációs megoldások.

Léna arca karakteres, de a nőies szépség értelmében. A képei jól visszadják az alakját, és a valóság is ezzel egyezett meg. Egy sejtelmes fekete kosztümben fogadott, ami láttatni engedte formás idomait. A látvány és a kedves fogadtatás egyből heves szívdobogást váltott ki belőlem. Megkérdezte hogyan utaztam, milyen a napom, ilyen jégtörő small talk, de alapból fesztelen volt a kommunikáció köztünk így nem volt szükség felvezető körökre.

Első találkozásnál szeretem a hálám jelét jelképezni hivatott virágcsokrot előre odaadni, hogy ne pénzes kézzel fogdossam össze magunkat. Ezt diszkréten egy szekrényre helyeztem el. További szó nem is esett róla, a távozásomkor is ott volt még, nem nyúlt hozzá. Indulás előtt alapos fürdéssel készültem a randira, de egy frissítő zuhanyzást szerettem volna megejteni a higiénia jegyében, ehhez egy friss törülközőt kaptam majd a fürdőszoba irányába navigált. Tiszta fürdőszoba, jó minőségű tusfürdő, száraz kilépő. Többet nem is kívánhatnék. Mikor visszatértem a hálószobába, Léna már fekve invitált maga mellé és megkért, masszírozzam meg. Meglepett, de tetszett a felkérés táncra, szívesen belefogtam a felfedező kalandba. Léna teste nagyon szép formákkal megáldott, látszik munkája van benne. Bőre fehér, puha, illatos. Amíg egy kis kencével átmasszíroztam a testét, folytattuk a beszélgetést élethelyzetekről, élményekről. Csak magamat tudom ismételni, igazán randis-barátnős hangulata volt ennek, ahol nem esünk egymásnak egyből, pár ismerkedős kört megteszünk előbb, de a háttérben már ott húzódik egy szexuális töltet, aminek mindketten várjuk már a kiteljesedését. Ezen dolgoztam is apránként el-eltévedő ujjakkal, kézmozdulatokkal, amik Léna mondatait is megakasztották, míg végül a beszéd átadta helyét a sóhajoknak. Ekkor a határa fordult és a lába közé invitált. Szájjal és kézzel is kényeztettem, ennek pedig a hatása gyönyörűen kiült az arcára. Közben másik kezem felfedezte a szép formás cicijeit. Bár jelenlegi formájukat már egy kis segítséggel érték el, szépségük értékéből ez nem volt le semmit. Igyekezetem bőséges nedvesedéssel és remegő combokkal díjazta Léna, majd átvette a kezdeményezést. Először egy finoman indított, de jó száj technikával kivitelezett franciával hozott teljes harckészültségbe, majd gumi felhelyezését követően magába fogadott. Szenvedélyes, intenzív volt a szeánszunk, de megkért, ezt ne ecseteljem utólag túlzott részletességgel. Ezt tiszteletben tartva azzal zárnám sorsom, hogy nagy élvezéssel fejeztem be, hozzámbújva hagyott lenyugodni. Ezt követően itallal kínált és elkísért a zuhanyba.

Összességében egy nagyon közvetlen, érzéki élményben volt részem egy láthatóan rendkívül magas érzelmi intelligenciával rendelkező Nővel, aki céltudatos, tudja mit szeretne, de közben maximálisan partner a randink idején. Ez most nem egy vad, pornós élmény volt, de az egy órában kialakult kémiánk alapján ezt nem is vártam volna. Számomra ez egy rendkívül pozitív élményként megvalósult randi volt.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.