Egyetemistalány Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-07-08 09:34:47)

Belső üzenetet írtam neki, amire rövid időn belül válaszolt. Utána VTR-en lefoglaltam az általam javasolt időt. Utána már csak a ház elől hívtam, hogy beléphessek. Szóval az egyeztetés nagyon könnyű.

Hétvégén voltam, szóval a parkolásért nem kellett fizetni, de amúgy fizetős övezet. Aki a tömegközlekedést választja, annak a Lehel tér a célállomás. Elég sok minden jár arra. A cím egyértelmű. A GPS is ismeri.

A lakás kicsi, de tiszta. A fürdőszoba is teljesen rendben volt. A mosógépen volt egy nagyméretű frissen mosott törölköző. A kád peremén sorakozott kb. 8 különböző tusfürdő. A mosdónál pedig 2 szájvíz.

A legutóbbi találkozásunk óta semmit nem változott. Szerencsére! Szép arcú nő, eredeti cicikkel. A képek fedik a valósságot. Utcai ruhában fogad.

A lakásba érve szólt, hogy várjak egy picit, és figyeljek, mert mutat valamit. Egy új fehérnemű szett volt a meglepetése. Bejött... Pici dumcsi, hogy kivel mi történt a legutolsó tali óta, aztán irány a fürdő. Ő már előttem fürdött, ezzel nem húzza az időt. Zuhany után mosolyogva az ágyon várt, és egyből csókkal húzta fel az agyam. Kértem, hogy feküdjön a hátára, és így kezdtem el kényeztetni. A punci teljesen sima, és finom volt. Lassan indult be, de én kitartó voltam, így célt értünk. Gumihúzás után kérte, hogy kezdjünk missziben. Ez nem tartott sokáig, mert mindketten úgy találtuk, hogy mi doggy-ban passzolunk legjpbban egymáshoz. Így ebben a pózban fantasztikus látvány, ezért nem is bírtam sokáig. Így lett végem. Megtisztogatott, és hozzámbújva beszélgettünk. Majd irány újra a fürdő. Zuhany után már csak egy gyors franciára volt időnk, de ezt is összehoztuk. NFVSZ. A franciaja lágy, kéz nélküli. A végén nem kapkod, nem ugrik el. Utána egy gyors zuhany, majd tipli. Egy újabb szuper élmény volt!

Szuper randi egy jó nővel, aki odateszi magát. Barátnő feeling.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.