Isabella Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-07-08 09:38:13)

Isabella szexpartner hirdető reagálása:

Pusziii💖

Isabella szexpartner beszámoló:

Délelőtt hívtam fel, sikerült elsőre elérni és egy délutáni időpontot találni.

Göncz Árpád és Dózsa György metróállomásoktól egy kellemes sétatávolság. Érdemes lehet pár percet szánni arra, hogy biztosan a jó épületet találjuk meg.

Panel. De nem belül, a lakás nagyon igényes, a hálószoba hatalmas, egy méretes francia ágy és egy fotel is rendelkezésre áll. Az ágy egyik oldalán pedig nagyobb méretű tükrök. Én a fotelt arrébb raktam, hogy ne zavarja a kilátást a tükörben. A fürdő nem a legnagyobb, de minden rendelkezésre áll a tisztálkodáshoz.

Isabella hihetetlenül gyönyörű. Mivel teljesen levett a lábamról első pillantásra, így nem emlékszem a fogadószettjére. Legközelebb majd szemfülesebb leszek. Fiatal, nőies, bomba alakja van és rendkívül puha bőre. Egy tetoválást bizotsan láttam, amit szintén nagyon vonzónak találtam vele kapcsolatban. Minden egyes alkalommal elolvadtam mikor rám mosolygott.

Megkért, hogy helyezzem magam kényelembe, miután mellém kuckózott, egy egész testes simogatással kezdte felborzolni a kedélyeket. Mivel nem beszéltünk meg semmit, így franciás kényeztetésre rendelkezett be. Miután kibontotta az óvszert, kérdeztem rá, hogy a natúr francia opció-e. Pozitív válasz után azzal folytattuk. Érdemes lehet előre megbeszélni az ilyen apróságokat .. :D Nem éltem a mélytorok (extra) lehetőséggel, így nagy mélységekbe nem mentünk, de egy csodás kényeztetésben volt részem. Nem volt ellenére, hogy 69-es pózba forduljunk. Noha én nem okoztam különösebb csodát, nagyon vadító volt ténykedése és ahogy közben tolta rám magát. Mivel önző vagyok, így nagyon rövidesen megkértem, hogy húzzunk gumit. Erre a legnagyobb meglepetésemre nemleges választ kaptam. Döbbent tekintetem láttán jelezte, hogy nincs szükség rá, hiszen éppen egy pillanattal ezelőtt húzta fel. Így hát ninja készségein teljesen lenyűgözve kezdtünk, misszionáriusban. Miután sikerült egy kellemes ritmust találni, Isabella nagyon izgató hangokkal töltötte meg a szobát. Lábait itt is és szinte minden másik pozitúrában is körém fonta, amit imádtam. Nagyon rugalmas és nyitott volt minden egyes kérésemre, ötletemre. 3-4 póz, illetve a 2. kör lehetőségének konfirmálása után, a gumiban lett végem. Gyorsan megtisztogattam magam és kértem pár perc pihenőt. Sikerült közös témát találni, és nagyon kellemesen, vidáman eltársalogni. Második körben gumis franciával kezdtünk mert ott natúr már nincs, de így is csodás érzés volt. Újfent kipróbáltunk pár pózt, köztük egy nagyon heves lovaglót is, de a kedvencem a misszionárius volt, ahol Isabella gyönyörű tekintetével és mosolyával babonázott meg, miközben lábaival végig összekulcsolva szorított magához közel. Isabella mindent megtett, de a második kör már nem jött össze, ami teljes mértékben nekem felrovandó. Ha egyáltalán fel kell róni.

Első beszámolóm Isabelláról, de máris elfogultan írok róla. Zavarbaejtően kedves, türelmes, lelkes és vadítóan vonzó volt végig a találkozónk során. Mivel rendkívül jól éreztem magam és Isabella is jelezte, hogy visszavár, így mindenképpen szeretnék eleget tenni ennek.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.