NÓRI Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-07-08 09:38:34)

Amikor villogott a rendszer, hogy hívható, hívtam, felvette. Álmosan szólt bele, de képben volt a naptárját illetően. Megkaptam az időpontot, tisztáztuk a helyszínt.

BKV-tól, MÁV-tól 3-5 perc gyalog és bár Lipótváros, nemcsak hétvégén van szabad parkoló a közelben, néha járok arra más ügyben is. Most is bőven volt hely.

Elegáns bérháznak egy leválasztott saroklakása, viszonylag jó állapotban, nagy belmagasság. Nagy szoba. Nincs légkondi, ventilátor tette a dolgát. Fürdőhöz hosszú folyósón jutunk vissza. Épp más vendég is volt, a logisztikát még kicsit gyakorolni kell, de végül nem futottunk egymásba a makktárssal.

Képeknek teljesen megfelel. Tényleg jó nő. Nincs szüksége retusált képekre. (Én már oda nem is megyek, ahol csak retusáltak a képek.) Valóban karcsú és magas. Hálós combfixes fekete harisnyában fogadott, rajta is maradt végig.

Van egy kis zavar az Erőben. Nóri alapból erotikus domina, de amikor ezen az oldalon kezdett hirdetni, akkor elkezdett normál masszázst is vállalni. Aztán egy rövid időre tovább is lépett, de azt megszüntette már. Plusz aki volt nála dominás programon annak vagy nem enged mást és/vagy nem engedi keverni. Szóval én egy normál masszázsra mentem happy finish-sel. Maga a masszázs egy franciaágyon történik, valószínű tanulta, mert elég jól esett. Comb, fenék, hát. Közben mindenfajta érdekességekről beszélgetünk, de inkább én hallgatom. Fordulás...

...után egy lingam szerűséget kapok. Finomabb és kevésbé finomabb mozdulatok (ezek dominás beütések?) váltják egymást. Ja, még a legelején kikészített pár eszközt, de mondtam, hogy félreértés, én azokat nem kérem :-). Végig két kézzel dolgozott, növelte szép fokozatosan a feszültséget és amikor majdnem vége lett meg tudott állítani, majd újra kezdte és így lett vége(m).

Megkaptam, amiért mentem. Tényleg jó masszázs és nem rossz lingam, ez utóbbi ügyében akár magamat is hibáztathatom.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.