Klári Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-07-08 09:43:39)

Klári szexpartner hirdető reagálása:

Szia kedves, nagyon örülök hogy megismertelek várom a következő randinkat csodás vagy sok sok puszi

Klári szexpartner beszámoló:

Vtr-en eggyeztettem vele, teljesen rugalmasan ment minden. Felajánlottam az időpontot 2 nappal későbbre és ő nemsokkal később elfogata.

Elmondása szerint csak ideiglenesen van ezen a helyen, mert állandó helyén felújítások zajlanak. Kocsival mentem, simán lehet helyet találni a környéken. Hétvégén voltam úgyhogy ingyenes volt a parkolás, hét közben viszont fizetős.

Modern, új építésű lakás. Fürdő maxálisan felszerelt. Többen vannak, de senkivel nem találkoztam vagy hallottam, így a diszkréció is pöpec. Baszoba is tágas, nagy és kényelmes francia ágy van. A nagy tükör a falon fokozza a vizuális élményt.

Egy szürke kis egybe ruciban fogadott, ami alatt mint később kiderült nem volt semmi :-) A képein minden látszik, nem árul zsákbamacskát. Igazán gyönyörű apró NŐ! A cicik tökéletesek! Apró popója feszes. Puncija illatos, ízletes és hálásan nedvesedik a foglalkozás hatására. Huncut szemeivel folyamatosan tartja a szemkontaktust, ami rendkívül izgató.

Fürdés után a szobába érve rögtön oda jött hozzám és kézzel felmérte a helyzetet. Egyből kemény lettem az érintésétől. Ez az állapot csak fokozódott amint ledobta a ruciját. Állva csókolóztunk és simogattuk egymást, majd letérdelt és a szájába vette az ezredest. Isteni élmény volt ahogy ritmikusan bólogatva és a szemembe nézve kényeztetett. Az ágyra fektettem és végig csókoltam a testét, fentről lefelé haladva míg elértem a kelyhét. Isteni finom és illatos, feszes minden porcikája. A szemkontaktus folyamatos és minden kívánságomat leste. Igazi Istennő! Kértem hogy folytassuk 69-ben amit kézségesen abszolvált. Nyaltam-faltam a punciját és a popsiját amíg ő rajtam dolgozott. Mennyei érzés volt. Egy idő után kértem gumit és lovagló pózban folytattuk. Nagyon szűk puncija van és itt is folyamatos volt a szemkontaktus ami a végletekig izgatott. Mielött végem lett volna még kértem, hogy folytassuk szemből. Így is élveztem benne egy hatalmasat. Hagyott lenyugodni, utána kaptam törlőkendőt. Elmentünk együtt zuhanyozni majd lefeküdtünk az ágyra és beszélgettünk, ismerkedtünk egy kicsit. Simogattuk egymást és a csókok hatására ismét kezdtem hadrendbe állni. Kértem újból a 69es felállást, mert az elsőre is mennyei élmény volt. Kértem hogy térdeljen az ágy sarkára és én állva hátulról kezdtem tolni. A második menet általában nem szokott össze jönni nekem és ez most is így volt. Ő mindent megtett a cél érdekében, ami nagyo élvezetes volt. Ismét letérdelt elém és a gumit levéve a szájába vett. Kértem hogy nyalja a zacsit és közben kézbe vettem az ezredest. Mélyen a szemembe nézett miközben nyalakodot és bár kőkemény voltam nem sültem el másodjára most sem. Lejárt az időnk de részéről semmilyen tp nem volt. Inkább engem zavart mert nem akartam húzni az idejét 😊 Gyorsan elmentem zuhizni majd fájdalmas búcsút intettem.

Úgy távoztam tőle, hogy közben azon járt az eszem vajon mikor tudom ismét meglátogatni Őt. Szeretnék még pár dolgot kipróbálni vele. Végig istenien éreztem magam amíg ott voltam. Nagyon kedves, tündéri kis virágszál. Vigyázzatok rá nagyon!

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.