MIRA Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-07-08 09:45:40)

Mira még nagyon új,nem könnyű az időpont egyeztetés ,de nem lehetetlen. Kollegina vette fel a telefont,találtunk időpontot, még aznap találkoztunk.

Könnyen megközelíthető, ismert szalon a Mechwartnál. Villamosok,buszok közel állnak meg,parkolás problémás.Könnyű megtalálni

Rengetegszer jártam már a szalonban,hangulatos,jól felszerelt,tiszta hely.Diszkréten dolgoznak. Minden kifogástalan.

Abszolút reálisak a fotói, valóságnak megfelelnek. Gyönyörű feszes test, napsütötte bőr, sűrű hajkorona. Virágos ruhában fogadott,alatta szexi fehérnemű. Igazi nagyágyú. Kissé flegma,de ez talán betudható a korának.

Masszázsa elég szakszerű, figyelt a részletekre. A kényes területeket kezelte.Ezután jött a csúszka masszázs, ami igencsak felfűtötte a hangulatot. Ez olyas valami, amit mindig elviselne a férfiember.

Fantasztikus csúszka után kézi levezetéssel, lingam féle mozdulatokkal történt. Én jobb szeretem az orális kényeztetést,de annyira vonzó,hogy elfogadtam ezt a korlátot.(Remélem később megbátorodik).

Összességében pozitív az élmény,nem minden nap akadunk ilyen gyönyörű nőre,egy csodás élménnyel gazdagodtam. Bár számomra nagyon fontos a francia, és kölcsönösség is része az élménynek,így én megvárom,míg Mira felvállalja ezeket. Aki szereti az effajta élményt,tudja nélkülözni a fent említetteket, neki jó szívvel. ajánlom,nem fogja megbánni.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.