Liza Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-07-09 09:37:07)

Telefonon könnyen elértem amikor online volt, kedves hangú hölgy.

Taxival érkeztem, így nem volt gond a parkolással :)

Teljesen rendben van a lakás! Tisztaság és rend van. Tiszta törölköző, több féle tusfürdő rendezett hálószoba fogadott.

Kifejezetten szép arcú hölgy, a képek teljes mértékben a valóságot tükrözik! Nekem tetszett a kedves hangja, a szép arca és a kisugárzása. Jó alakja van. A kedvenc testrészem a gyönyörű mellei, és a feneke. De nagyon szép puncija is van.

Nagyon jól éreztem magam vele, istenien franciazik. Hosszasan csinálta és finoman, lassan ahogy kértem. Aztán a szájába élveztem. Ezt is nagyon ügyesen csinálta. Kis idő elteltével a farkam simogatásával újra éledtem. Újrakezdtük. Fantasztikusan meglovagolt, majd kértem hogy csináljuk hátulról, érezhetően ő is élvezte, így is lett végem. Kaptam egy kellemes masszázst is, és jót beszélgettünk. Csókolózás is van nála, én azonban ezt a részét nem vettem igénybe. De biztos vagyok benne, hogy abban is nagyon ügyes. Én barátnő feelinget kértem amit meg is kaptam. De aki kéri, szerintem könnyen átmegy pornós élménybe is a dolog. Minden szuper volt. Értelmes, intelligens lány mindemellett!

Nagyon jól éreztem magam vele, egészen biztos hogy még fogok menni hozzá a jövőben. Kellemes élmény volt, jó érzés visszagondolni rá és nem csak és kizárólag a szex miatt. Ezúton is köszönöm a találkozót! :-) Üdvözlettel, Zsolt

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.