SZANDRA Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-07-09 09:38:30)

Sport uszodában, 37 fokban, dél körül az árnyékba húzódva gondolkodtam, hogyan lenne a legjobb elütni a koradélutánt. Isteni szikra kipattant, megkukkantom az itteni opciókat. Első kép az új hirdetők között, azonnal megfogott a látvány, nyomban hívtam is. Második csörgése felvette, kellemes hang, suttogta a lehetőségeket. Kissé visszafogottan (naná, első napja) a vállalásokkal, de a személyes találkozásra bízta az esetleges huncutságokat. Kb 2 perc alatt meg is volt aznapi utjaink metszéspontja. Pikk-pakk ment.

Margit krt. Mechwart liget közötti háztömb. Busz, villamos majdnem az előszobában áll meg. Parkolás necces, időt kell rászánni. Én motorral mentem. Meggyőződésem, hogy a városban a legjobb, noha pontosan tudom, hogy mikor azzal közlekedek, majdnem mindenki engem akar megölni. Eddig nem sikerült, 5 perc alatt a szigetről ide is értem, pedig a Margit híd most csak 1 sávos.

Tipp-topp szalon. 3 szoba. Kis, közép és nagy méret. Masszázs pad mindenhol, masszív , plusz size méretnek is kiváló, álló tükör és bőrbútorok. Szépen berendezett, igényes polgári kecó. Tusfürdő, szájvíz, dezodor, tiszta, puha száraz törölköző, ugyanilyen kilépő. Mindig perfekt minden. Szeretem a helyet, mintha hazajárnék.

A képek nem hazudnak. Kor is stimmel, de ha 40+-t írna, az is megállná a helyét. Itt nem is jellemző az eltúlzott retus, max a testen előforduló ábrákat takarják és némi színt kölcsönöznek a hölgyeknek, de sosem túlzóan. Itt ezekre semmi szükség nem volt. Gyönyörű napbarnított bronz barna bőr, sötét göndör haj, bomba test, méretes, remekül korrigált cicik, karakteres arc. Nekem bejött. Nyílt az ajtó, mosolygós, szexi MILF nyitotta. Jó időben, jó helyen vagyok újfent. Az egyik képen látható fehér mini ruha, combfix, szandál volt a fogadó szett.

Minden idők legjobb masszázsát kaptam kb. 70 percben. A hölgy elmondása szerint masszőz, minden fogást ismer A-tól, Z-ig. Meg is mutatta a repertoárt, (még most is érzem, ami egyátalán nem negatívum, SŐT!) bokától-tokáig. Betakart törölközővel és nekemlátott. Kimozgatott, nyújtott, szakszerűen legyúrt, ennek megfelelő erősséggel. Mindezt a fogadó szettben, csak a szandál került le. Volt bennem félsz, hogyan jutunk el az erotikához, mikor közölte, hogy ő csak ruhában szeret masszírozni. Messze nem a relaxációs vonalat vitte, sokkal inkább terápiás volt a kezelés, éppen ezért nem is punnyadtam be. Végig beszélgettük az időt. Sok témát érintve, de az erotikát nem kikerülve, mert szerettem volna biztos lenni, hogy “rendben leszünk”, ha eljön az ideje. Még nem értettem ekkor, hogy hogy, de eljött. Megfordulást kért és előlről is legyúrta a combjaimat. Majd, egyszer csak, varázsütésre, gyengédebbre váltott.

Szemmel láthatóan és érezhetően zavarban volt. Ezen azért meglepődsz, mikor egy 40-es hölgy simogatja a hímtagodat. Kicsit ódzkodott, talán tartott kissé a “hogyantovábbtól”. Mosolygott, kicsit kuncogott zavarában, de hamar feltalálta magát. Ebben mondjuk hála az égnek, tudtam “hatni rá”. Kértem, hadd simogassam. Semmi ellenvetés nem volt, talán (már megint) a kémia a segítségemre volt. Felhúztam a ruhácskát és a popsit kezdtem simogatni. Érezhetően felszabadultabb lett, le is sikerült varázsolni róla a ruhát, a cicifixet és elém tárultak a brutál gyönyörű, napbarnított keblek. Azonnal “helyszínt” váltottam és onnantól a cicik élveztek prioritást. Sikerülhetett meggyőznöm, hogy jó kezekben van. Ennek lehetett a bizonyítéka, hogy kértem a bugyit is vegye le, amit azonnal meg is tett. Olyan gyorsan kapcsoltam, mint egy párbajhős és innentől a puncus érzéki simogatása, puha érintése kötötte le a figyelmem. De nem tudtam nem észrevenni, hogy miközben a hímtagom a kezében, arról nem tudja levenni a szemét, csak addig amíg rám nem néz mosolyogva és meg nem kérdezi; - Finom? - Úristen! - volt a válaszom. - Téged izgat? - kérdeztem. - Igen! - és bele harapott a szája szélébe. Eközben tovább izgattam, mondtam, csapjon a kezemre, ha nagyon “eltévednék”. Nem csapott! Meg akarlak”kóstolni”! Belement. Mikor helyet cseréltünk, egy csók is “elcsattant”. Hanyatt feküdt és átadta magát nekem. (Mindig felemelő, mikor így megkapod valaki bizalmát. Ráadásul először találkoztok és elsők közt “mutatod be” neki kb. mi is vár rá, ebben a világban. ) Finoman elkezdtem a tükörsima puncust kényeztetni. Nem sok kellett és kinyílt, azonnal előbújt a legérzékenyebb pontja, amit csak forró leheletemmel nyelvem hegyével érintettem. Noha érezhetően hatott rá, simogatta is magát, de a gyönyör kapujából hirtelen visszafordult. Még nem mert átlépni rajta, (Remélem egyszer megteszi ezt a lépést!) de engem “átlökött” ezen a kapun. “Én akarom neked!” Majd letérdelt elém és egy nagyon finom igazi barátnős kényeztetést kaptam tőle. Semmi sietség, csak “ők” ketten. Néha felnézett rám, konstatálta, hogy, földöntúli örömet okoz, amit egy remegős kitörés percek múlva bizonyítottan alá is támasztott. Nem rántotta el, nem kapta ki, végig bent tartott, amíg a leglustább utódom is megmenekült a rabságból. Szilviába szabadultak és adták fel a földi létet. Kegyetlenül jó volt. 100%-ban kimerítette a Happy Finish fogalmát.

Semmi hiányérzet. Az utóbbi idők, egyik legjobb másfélórája. Remélem lesz még sanszom, menni hozzá, mert ki nem hagynám. Bevallom én már unom, hogy kizárólag jóra tudok értékelni egy istennőt, vagy mint jelen esetben e felejthetetlen légyotott. Ezért most is csak egy jót tudok jelölni. De ez a jó, ez bizony nagyon SÖTÉTKÉK jó!

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.