ZITA Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-07-09 09:39:57)

Délkörül hívtam telefonon, nem kellett sokat várni, hogy felvegye. Kedvesen tájékoztatott és megbeszéltük a találkozót.

Óbudai amfiteátrumtól nem messze. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.

Igényes kis szalon egy újépítésű házban. Belépéskor egy kis előszoba vár, balra a fürdő, szép tiszta, 2-3 féle tusfürdő, utána egy függönnyel takart konyha, szemben a nappali. Közepén egy masszázságy, jobbra egy sarokkanapé és egy kis szekrény rajta a tv-vel, amiről a háttérzene szól, balra egy üvegasztal rajta a masszázskellékekkel és egy légkondival.

Másodjára jártam Zitánál, legutóbb még márciusban, de egyből felismert. Még csinosabb volt, mint legutóbb. Hosszú fekete haja be volt göndörítve. Sminkje nagyon csábítóvá tette a megjelenését. Fekete tangában várt, combfixszel, csiptetővel, fekete melltartóban. Mellei nagyon szép feszesek. Legvonzóbb masszázslány, akinél eddig jártam.

Miután kényelembe helyeztem magam a masszázságyon egy darabig csak simogatott, kellemes volt. Bekrémezte a kezeit, majd emlékeim szerint a derekamnál kezdte és úgy haladt végig a gerincemen, hátamon, vállaimon át a nyakamig, majd a fejemig, még a hajba is beletúrt picit. Meglepően erős kezei vannak és elég szakszerűnek is tűnik, amit csinál, mindenestre rendkívül kellemes érzés volt, jól esett. Ezután a bokáim következtek és úgy haladt fel a vádlimon a combjaimig. Előbb a jobb, majd a bal. Utána még visszatért kisidőre a vállakhoz és a nyakhoz.

Miután szólt, hogy megfordulhatok, kicsit megemelte az ágyat, hogy jobb rálátásom legyen az történésekre. Hát uraim, sajnálom, de ez nem lesz egy eseménydús beszámoló, mivel számomra annyira vonzó Zita, hogy bruttó 3 perc alatt elmentem. Amit mesélni tudok, hogy nagyon kellemes érzés mikor a puha feszes mellei siklanak végig a falloszodon egészen a herékig, főleg azokkal a hegyes, kemény bimbókkal. Kerek fenekét engedte simogatni közben. Úgy vettem észre, hogy a golyókat nagyon szereti nyalogatni, szopkodni. Talán jobban is, mint a rudat, bár lehet nincs igazam, mert nekem ennyi elég is volt ahhoz, hogy elélvezzek. Legközelebb ide is hosszabb időre kell jönnöm.

Már másodjára látogattam meg Zitát, biztosra veszem, hogy lesz harmadik találkozó is. Nagyon csinos és rendkívül kedves nő. Csak ajánlani tudom!

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.