Linett Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2024-07-09 09:40:26)

Linett erotikus-masszázs hirdető reagálása:

Kedves Bobinho! Köszönöm szépen a kedves beszámolót, nem vártam ilyen hamar, megleptél vele. 🙃 Örülök hogy te nyerted a tombola ajándékot és így sikerült végre megismernünk egymást. Várlak szeretettel legközelebb is. 💕

Linett erotikus-masszázs beszámoló:

Tombolanyereményem híre a szabadságom ideje alatt ért utol. Örömmel fogadtam és egyből egy rövid üzenetváltásban jelentkeztem Linettnél, hogy, ha majd hazaérkeztem a nyaralásból, akkor egyből keresem őt az ajándékom átvételének módjáról. Hétfőn hívtam. Nagyon cuki lány benyomását keltette a telefonban. Annyira jól alakultak a dolgaink, hogy egy óra múlva már a kuckójában voltam.

Zugló, Hungária körúthoz közeli utcája. Csendes kis eldugott hely a kerület biztonságos részén. Parkolás már itt is fizetős.

Külsőre egy régebbi társasház benyomását kelti az épület, de a lakás belül rendkívül igényes módon lett felújítva. Patika rend és tisztaság volt a fürdőszobában is. Ahol egy nagyobb méretű kádban lehetett megfürödni. Az ehhez szükséges kiegészítők katonás rendbe sorakoztak a polcokon. A kezelő szobában masszázs pad és egy matrac is kapott helyet. Hangulatosan berendezett, kellemes szoba, letisztult formavilágával ideális helye az ilyen intim kezeléseknek. Állólámpával lehet a szükséges fényerőt beállítani. A falon, egy reneszánsz festő freskójának a részletéről készült reprodukció volt elhelyezve, amely jól szimbolizálja a helyiségben születő különleges pillanatok megteremtését.

Képei nem ma készültek, művésziek és retusáltak, de a lényeget jól átadják. Linetnek pont olyan, mint azokon, nőies alkata van, kecses testtartása és kedves jelleme. Mindenére jellemző a lágyság és a finomság. Értem ez alatt a bájosan szép arcocskáját is. Kék szemével és folyton mosolyra nyíló ajkaival hamar rabul ejtett. Szexi nyári fogadó öltözetek alatt fekete két részes fehérneműből állt, és egy test színű combfixből. Miután lekerül róla ez a pár textília pillanthattam meg az igazi bájait. Melleit és édes ízű nunikáját. Legjobban az arca és a kerek popsija tetszett.

Sok éves munka tapasztalat van már mögötte, ebből következőleg nála a vendéglátás és a masszázs mindig személyre szabottan valósul meg. Hamar ráhangolja magát a kuncsaftjára és az eszköztárából a számár előkészített legjobb formulát rántja elő és azt alkalmazza. Esetemben is így történt. Rituális mozdulatokkal vezette elő a masszázst. Aztán szakmai fogásokkal folytatta. Erő és tematika is volt benne. Pont annyira mélyült el benne, mint amennyire ez az efféle helyeken szokott lenni. Aztán a vége felé jöttek a benyúlások, erotikus simizgetések. Jó volt, kellemes volt a masszázs, kár lett volna kihagyni, de az erotika oltára már várt ránk.

Csókolózásban nagyon oda teszi magát. Érzékien és lágyan csókolta a számat. Ezt lemásolva viszonoztam én is a nyelves közeledést. Aztán egy kicsit már cumikázott is nekem még ott a masszázs padnál. Azért csak kicsit, mert én leállítottam, hogy én is kivegyem az örömszerzésből a részemet. Ehhez a szivacsra mentünk. Több pózban izgattam, csókolgattam, de legfőképpen jól kinyaltam. Reakcióit látva nagyon is elégedett volt a tartalommal. Jó azt látni, hogy ha egy nő nem csak hagyja a kölcsönösséget, hanem élvezni is tudja azt. És ennek hála nem kis jelét adta közben . Nem olyan volt, mint egy tárgy, élettelen, hanem ép ellenkezőleg. Koordinált engem, hajamba túrt, hangosan sóhajtozott. Nekem is tetszett az illatos kertecskéjét megdolgoznom. Az én kényeztetésemmel folytattuk. Azok, a bevezetőben említett finom csókok ismét előkerültek. Majd fokozatosan lejjebb pozicionálta magát. Falloszommal nagyon egymásra találtak. Jól ráérzett Linett, hogy én hogyan szeretem. Kézzel és szájjal is megdogozott. Cumikázásban sziporkázó alakítást mutatott be. Váltogatott tempóval, differenciált ütemezésben szlopált. Tojásokkal is megismerkedett. Érti a dolgát, ezt már az első pillanatokban levettem a mozdulataiból, de azt hogy ennyire mesterfokon művelje, ez azért meglepett. Gyönyörködtem ahogyan kényeztet engem. Szőke hajába túrtam és így néztem ahogyan a répám ki-be jár a szájában. Aminek meg is lett az eredménye. Az ajkai között robbantam el. Lelassított, engedte, hogy teljes magtárat rá szabadítsam. Egy kicsit megtartotta a magokat a szájában, majd kiment a fürdőszobába és végső útjukra engedte a kicsikéket. A végén még beszélgettünk egy kicsit. Ami igazán meghitté és személyessé tette az ottlétemet. Feltöltődve és jó kedvűen távoztam tőle, mintha csak egy titkos barátnőmnél lettem volna az imént.

Nem tudtam, hogy Linett ilyen jó. Kár hogy eddig nem jutottam el hozzá, pedig láttam a hirdetését sokszor az oldalon. Még amikor a stadionnál volt a praxisa, akkor egyszer hívtam is, de logisztikai problémák miatt, akkor sajnos meghiúsult a randink. Lehet, ha az a randink összejön, akkor már mostanra platina kártya tulajdonosként hűség pontokat gyűjtve látogatnám őt havi rendszerességgel. Annyira kedves és gyengéd tud lenni, hogy azzal bizony az arra fogékonyaknál függőséget tud okozni. Ez erotikus rész csak hab a tortán. Mindenkinek ajánlom őt. Érdemes sietni, mert szabadságra fog menni hamarosan.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.